27 martie se mută din stradă la Marea Adunare Online: pandemia Covid-19 nu ne va opri din a ne bucura și a ne aminti că suntem români

  • 27 martie se mută din stradă la Marea Adunare Online

În fiecare an, toți cei care simt românește se reuneau pe 27 martie și sărbătoreau Unirea Basarabiei cu România votată la 1918 de către Sfatul Țării. În 2020, din cauza pandemiei Covid-19, nu vom mai putea sărbători în stradă, dar Acțiunea 2012 vă invită să participați la Marea Adunare Online – cea  mai amplă manifestație virtuală pentru Reunire.

Suntem cu toții conștienți de provocarea în fața căreia se află întreaga omenire, pandemia Covid-19. Acest lucru nu ne va opri din a ne bucura și a ne aminti că suntem români și că pe 27 martie se împlinesc 102 ani de când Sfatul Țării din Basarabia a votat Unirea cu Patria Mamă România! Pe 27 martie, nu ne vom asuma niciun risc și nici nu vom ajuta inamicul să se răspândească mai departe sărbătorind în stradă, anul acesta #StămAcasă și vom participa la cea mai amplă manifestație online.”

Astfel, fie că vă aflați la București, la Chișinău, la Roma, la Paris sau oriunde în lume, pe 27 martie, oricine simte românește poate participa la Marea Adunare Online.

Tot ce trebuie să faceți este să dați PARTICIP la evenimentul de pe Facebook, după care să faceți o scurtă filmare, în care să transmiteți un mesaj unionist, un cântec sau o poezie și apoi să trimiteți acest scurt video însoțit de numele vostru complet și locul în care vă aflați la adresa contact@actiunea2012.ro, prin platforma https://wetransfer.com/, sau pe whatsapp la +40726437267.

Mesajele voastre de solidaritate, de Unire, de unitate vor fi difuzate live pe 27 martie 2020, începând cu ora 16:00 pe pagina de Facebook Basarabia e România.

Participă la Marea Adunare Online și nu uita: pandemia va trece, dar noi tot români rămânem!”, se arată în comunicatul de presă al Platformei Unioniste Acțiunea 2012


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?