ȘOVINISMUL ANTIROMÂNESC AL PREȘEDINTELUI IOHANNIS

Este aproape incredibil ce poate acest individ să debiteze cu fiecare zi ce trece. Începe să devină din ce în ce mai aberant și din ce în ce mai împotriva poporului. Ultimele aiureli debitate de acest sinistru personaj impostor ca fiind roman: “Virusul care ne-a afectat dramatic existența în ultimul an nu dispare prin violență și manifestări extremiste, ci prin imunizarea cât mai multor oameni cu vaccinuri eficiente.” Acest impostor a vazut violențe în protestele pașnice din ultimele zile în toată țara, când toată Romania îi cere pașnic să plece. Să nu uităm protestele din 2018 încheiate cu violențe și cu apelative de genul Mu3 PSD, pe care acest mizerabil le aproba și încuraja. Peste noapte acest șovinist a devenit expert în sănătate si nu mai poate dormi de grija românilor. Acest impostor încalcă constituția și drepturile omului, încalcă tratatul de la Oviedo, dar el copiază ca un acefal toate măsurile fasciste din țările sclave la OMS. Să fim înțeleși, nu mai este vorba de sănătate, ci de dictatură medicală pentru controlul societății. Asta înseamnă că vom pieri ori ei, ori noi, într-o încleștare pe viață și pe moarte.

Asociația Neamul Românesc condamnă declarațiile șovine ale Președintelui României, domnul Klaus Werner Iohannis, făcute în ziua de 30 martie 2021. Acestea fac parte dintr-un amplu proces de manipulare, orchestrat în complicitate cu înalți reprezentanți ai „Guvernului meu“.

Asistăm la captura Statului român de către un grup de interese care dorește implementarea la scară națională a Reeducărilor din temnițele comuniste.

Domnul Iohannis a catalogat manifestațiile pașnice ale tinerilor români, drept „revolte în spatele cărora sunt ascunse grosolan manifestările violente, extremismul, xenofobia“. Acesta a acuzat „captura politică a protestelor pentru a le transforma în vectori de propagare a urii, xenofobiei și antisemitismului“.

„Cine ridică sabia, de sabie va pieri“, este un dicton creștin care se potrivește Președintelui Iohannis, care uită de frecventele băi de mulțime pe care le făcea prin centrul Bucureștiului. Deși avea la dispoziție suficiente căi legale, atunci, acesta instiga românii să iasă în stradă pentru salvarea democrației. Se înșela, crezând că el va fi primul și ultimul care folosește nemulțumirile mulțimii pentru rezolvarea unor interese de partid.

Acum a fost informat, de către Serviciul Român de Informații, cu privire la creșterea stării de nemulțumire a populației românești, pe fondul măsurilor restricționiste aplicate în toată Țara. Acesta cunoaște bine mecanismele prin care #reziștii au fost mobilizați în stradă pentru a-l susține, atunci când își dorea „Guvernul meu“ la putere.

Periculoasă, în schimb, este retorica Președintelui României. Deși același S.R.I. l-a informat cine au fost autorii violențelor din noapte de 29/30 martie 2021, acesta încearcă demonizarea acțiunilor de stradă ale tinerilor români nemulțumiți de viitorul oferit de guvernanți. „Ură“, „extremism“, „xenofobie“ și „antisemitism“ sunt cuvinte dure, inoculate special de domnul Iohannis.

Rugăm experții în lingvistică ai Academiei Române, să-i explice domnului Iohannis ce înseamnă în limba română extremism, xenofobie și antisemitism. Se vede că acesta utilizează niște cuvinte pe care nu le cunoaște suficient.

Repetarea obsesivă a acestor cuvinte odioase devoalează planul de manipulare pus la punct de Administrația Prezidențială, în colaborare cu Guvernul. Președintele a fost informat că un personaj cu probleme psihice a postat amenințarea la adresa actriței evreice Maia Morgenstern și nicidecum membrul vreunui partid.

Dacă mass-media românească „a explodat” cu știrea acuzatoare privind apariția antisemitismului în România, aceleași mijloace de (dez)informare în masă au muțit la prinderea făptașului, dovedit cu probleme de sănătate mintală.  (cf. evz.ro)

Proba faptului că asistăm la un plan de manipulare, orchestrat din birourile prezidențiale, este reacția deputatului liberal Alexandru Muraru în calitate de Reprezentant Special al Guvernului României pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului și Xenofobiei. Acesta este nimeni altul decât fratele geamăn al consilierului prezidențial Andrei Muraru. Fără să aștepte prinderea făptașului, rezolvată prompt de Poliția română cu sprijinul Brigăzii Antiteoriste din cadrul S.R.I., liberalul de serviciu s-a grăbit să proclame un antisemitism inexistent în spațiul românesc contemporan.

Cei 3271 de etnici evrei care mai trăiesc în România, conform ultimului Recensământ din anul 2011, nu mai pot suscita interesul naționaliștilor români. Este condamnabilă folosirea evreilor din România, de către Administrația Prezidențială, pentru acoperirea dezastrului economico-financiar național.

Premierul liberal Florin Câțu l-a demis recent, din funcția de secretar de stat, pe domnul Octav Bjoza, Președintele Asociației Foștilor Deținuți Politici și Victime ale Dictaturii din România, pentru vina de „a pune în discuție dimensiunile Holocaustului și a încerca să pui pe umerii comunității evreiești aducerea comunismului în România“.

Reamintim cetățeanului român, domnul Klaus Werner Iohannis că, din poziția sa de etnic german și de președinte al Forumului Democrat al Germanilor din România, a solicitat unei instanțe românești și a obținut preluarea de către F.D.G.R. a calității de succesor patrimonial al Gupului Etnic German, o organizație nazistă, înființată în Transilvania ruptă din trupul României, în urma Dictatului de la Viena. (cf. razboiulinformational.ro)

În acest context, Asociația Neamul Românesc își manifestă îngrijorarea pentru prezentarea României, în plan extern, ca o Țară cu manifestări frecvente de xenofobie și antisemitism, în condițiile în care acestea sunt niște fapte imaginare inventate de un grup restrâns de cetățeni români aparținători ai unor etnii conlocuitoare.

Manifestarea apartenenței la o identitate românească constituie un act de mândrie națională și nicidecum „xenofobie“ sau „antisemitism“, așa cum încearcă să inoculeze, în mod manipulator, niște mandatați vremelnic prin fotoliile prezidențiale și guvernamentale ale României. Ceea ce fac acești oficiali, cu funcții înalte de conducere, este șovinism antiromânesc și constituie un act de crimă la adresa ființei Neamului Românesc.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?