Dispensă de la GUVERN pentru scurtarea slujbelor de Învierea Domnului pentru ortodocși! Prefectura Călărași anunță că Paștele ortodox se termină la ora 02:00, deși Raed Arafat a afirmat contrariul

Foto: ultima-ora.ro

Trăim s-o vedem și pe asta! Guvernul României a ajuns să dea dispense pentru scurtarea slujbelor religioase de Învierea Domnului pentru ortodocși. Măsurile aberante umilitoare continuă în ciuda opoziției virulente a populației. Până și analfabeții îți pun întrebarea mereu cum de virusul Covid-19 este mai periculos după orele indicate de autorități. Ridiculitatea guvernanților a atins cote maxime și nu mai poate fi tolerată.

Prefectura județului Călărași a anunțat pe pagina de facebook care va fi programul de circulație a persoanelor în funcție de intervalul orar. Conform mesajului publicat, circulația va fi liberă doar între orele 20:00 și 02:00, în zilele de 3 și 4 aprilie, de Paștele catolic, dar și între 2 și 3 mai de Paștele ortodox, informează R3Media.

Conform mesajului publicat, circulația va fi liberă doar între orele 20:00 și 02:00, în zilele de 3 și 4 aprilie, de Paștele catolic, dar și între 2 și 3 mai de Paștele ortodox.

Reamintim că pe 25 martie, șeful DSU, Raed Arafat a declarat că nu se pune problema restricțiilor pentru ortodocși în noaptea de Înviere.

„Nu se pune nicio discuție de a limita. Că o să fie ora 01:00, ora 03:00, ora 01 jumătate, se va mai discuta. Dar nu se discută ca lumea nu va putea să meargă în noaptea de Paște la slujba și la Biserică, asta nu se pune problema”, a spus Raed Arafat.

Cu toate acestea, în Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU) din 25 martie 2021 este precizat numai intervalul 20:00 – 02:00, „pentru deplasarea și participarea la slujbele religioase”, transmite R3Media.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?