ATENȚIE! NICI MOARTEA NU NE VA ÎMPIEDICA SĂ LUPTĂM ÎMPOTRIVA DICTATURII GLOBALE. SUNTEM PREGĂTIȚI NU PENTRU PUȘCĂRIE, CI PENTRU MOARTE DIRECT. NU VĂ JUCAȚI CU FOCUL! IEȘIȚI DIN CASE E PE VIAȚĂ ȘI PE MOARTE!

Foto: ortodox.md

Suntem pregătiți nu doar să facem pușcărie, suntem pregătiți să primim glonțul morții. Plecați cât mai aveți timp pentru că vă vom cere socoteală și în gaură de șarpe.

Se pare că s-a terminat cu stoparea jafului național din pădurile României, hoții care jefuiesc țara de 31 de ani sunt la închisoare și totul e roz. Nu e nimic roz, totul e negru și miroase a dictatură. Două dosare penale au fost înregistrate de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, în urma protestelor din noapte de 29 spre 30 martie, respectiv seara de 30 martie, pentru zădărnicia combaterii bolilor.

Sindicaliștii de la Europol susțin că Poliția Română este folosită în funcție de „influențele politice”. Acuzația se bazează pe o adresă trimisă de conducerea MAI prin care li se solicită polițiștilor să adune informații despre manifestațiile publice anunțate pentru perioada următoare.

Sindicaliștii au anunțat pe Facebook faptul că polițiștilor din țară li s-a cerut, prin intermediul unei adrese a Ministerului de Interne, să culeagă informații.

„Să mai spună cineva că Poliția Română nu este folosită în funcție de influențele politice. O adresă transmisă la nivelul tuturor județelor, transpune solicitarea conducerii MAI, de a culege informații pentru manifestațiile publice preconizate în perioada următoare”, au anunțat sindicaliștii de la Europol pe Facebook.

Sindicaliștii mai spun că în loc să se ocupe de infractori, polițiștii trebuie să dea amenzi pentru lipsa măștii de protecție și să adune informații despre protestele antiguvernamentale.

„Ce dosare penale, ce documentare a grupărilor infracționale, ce minori dispăruți și fete traficate, ce furturi de material lemnos, nimic din aceasta nu mai contează! Munca de poliție în vremurile acestea înseamnă să dai amenzi pentru mască, să stai în filtre și să culegi informații despre cei care vor să protesteze împotriva măsurilor Guvernului. Asta vor cei care ne conduc”, a precizat Europol.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?