Sâmbătă, 10 aprilie 2021, se anunță noi proteste împotriva restricțiilor în toată țara. Din Piața Universității se pleacă spre Cotroceni. IEȘIȚI DIN CASE E VIAȚA VOASTRĂ ÎN JOC!

Pe 10 aprilie, în București și în capitalele de județ, Starea de Libertate cheamă din nou românii la proteste împotriva restricțiilor.

Conform lui Pompiliu Diplan, liderul „Stării de Libertate”, protestatarii se vor strânge la București în Piața Universității, iar de-acolo se vor îndrepta spre Palatul Cotroceni.

„Sâmbătă 10 Aprilie începem in jurul orei 15 protestul nostru pentru Libertate, copii si parinti, bucuresteni si Români din provincie deopotriva, la Universitate, ca de obicei, și plecam in mars catre Cotroceni”,  a scris Diplan.

Oamenii vor ieși în stare pentru cele 10 puncte ale Proclamației pentru Libertate, între care cele mai importante sunt încetarea stării de alertă, ridicarea tuturor restricțiilor și a obligativității.

Reamintim că proteste la nivel național au avut loc între între 29 martie și 3 aprilie. Vârful a fost atins pe 29 martie, când oamenii au protestat împotriva restricțiilor în 71 de orașe.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?