NU VEȚI ÎNDEPLINI CAMPANIA DE VACCINARE NICI ÎN 1000 DE ANI. ÎN SPATELE LUI CÎȚU STĂ MONSTRUL DE LA COTROCENI. PLECAȚI, SINGURA SOLUȚIE!

Klaus Iohannis, Florin Citu si Tanczos Barna / Captura video

Florin Cîțu susține că singura soluție la ieșirea din criza actuala este campania de vaccinare, mai precis succesul acesteia. Premierul a precizat că restricțiile ar putea fi ridicate în localitățile unde se atinge o rată de vaccinare de 60%.

„În acest moment trebuie să avem această campanie de succes dacă  vrem să revenim: să ne vaccinăm. Am fost optimist după discuțiile pe care le-am avut cu oamenii de afaceri din Cluj-Napoca. Vorbim de o altă situație dacă oamenii se vaccinează”, a declarat Cîțu, adaugând că până la finalul lunii iunii trebuie să avem 5 milioane de oameni vaccinați.

Premierul a spus că în localitățile în care 60% din populație va fi vaccinată, se vor putea ridica restricții, fapt ce ar salva industria HoReCa, grav afectată de măsurile de protecție.

„Poate în zonele în care avem 60% din populație vaccinată să nu mai fie restricții. Putem să discutăm altfel despre o anume industrie dacă persoanele sunt vaccinate. Dacă românii vor să revină la normalitate trebuie doar să se vaccineze”, a mai spus Cîțu.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns