“Șoșelele patriei omoară dublu față de cele din UE”, omoară mai mult decât Guvidul, și totuși nimeni nu le “carantinează”!?

Foto: Glasul info

“România deține cele mai nesigure drumuri din UE, rata mortalității fiind dublă față de media comunitară, conform Comisiei Europene. Potrivit acesteia, deși evoluția fără precedent constatată în 2020 a determinat anumite schimbări în clasamentul ratelor mortalității pe țări, cele mai sigure drumuri rămân în Suedia (18 /1 milion), în timp ce România (85 /1 milion) a înregistrat cea mai ridicată rată a mortalității în 2020. Media UE a fost de 42 de decese la un milion de locuitori.”, scrie cotidianul.ro. Video video: aici

Ne vin în aceste circumstanțe în minte cuvintele doctorului ieșean Răzvan Constantinescu, date ca replică în emisiunea “Mădălin Ionescu SHOW”, atunci când medicul din Iași spunea așa:

“Am insistat foarte mult cu subiectul ăsta al vaccinării. Dar mă întreb și eu, la o afecțiune cu mortalitate de 3 la mie, 0,3%, de ce trebuie cheltuite sume uriașe pentru vaccinare? Și cu riscurile aferente? Foarte curios!

Una dintre principalele cauze de deces și în România și nu numai, dar mai cu seamă în România, sunt accidentele rutiere. Fiecare viață contează. Ar trebui să oprim… Oprim circulația rutieră domnule Ionescu! Și nu mai avem morți pe șosele!”, a spus doctorul Răzvan Constantinescu, în emisiunea “Mădălin Ionescu SHOW”


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns