ÎPS Teodosie: “Uniunea Europeană, fără Dumnezeu, nu va dăinui, cum n-au dăinuit nici Sodoma și Gomora!”

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a avertizat că dacă Uniunea Europeană va merge înainte cu promovarea identității de gen, acest construct va avea soarta cetăților Sodoma și Gomora, care au fost distruse de Dumnezeu, din cauza imoralității cetățenilor lor, informează R3Media.

El a spus că prevederi precum alegere de către copii a propriului gen reprezintă anormalități.

„Da, înţeleg. Tot ce aţi spus aici că prevede UE este o nebunie oficială. Trebuie să o spunem direct. Tot ce e împotriva firii ţine de împotrivirea faţă de Legea lui Dumnezeu, care este o lege a normalităţii, iar toate aceste prevederi sunt anormale. Cum să-şi hotărască copiii genul? Păi copiii nu s-au născut de nicăieri! La naşterea fiecărui copil, de când începe să devină fiinţă, de când este embrion, Dumnezeu participă, El creează sufletul, El creează genul. Cum să fim împotriva a ceea ce creează Dumnezeu?! De aceea Uniunea Europeană fără Dumnezeu nu va dăinui, cum n-au dăinuit Sodoma şi Gomora. Nu va dăinui o astfel de uniune împotriva firii celei naturale, împotriva lui Dumnezeu, Care este Stăpânul universului şi al fiecăruia dintre noi în parte.

Aici sunt propuse nişte compromisuri, nişte imoralităţi; copiii să nu mai fie educaţi, să se conducă după instinct de mici. Deci este o lipsă de educaţie, o denaturare a spiritului familial. În creștinism, familia este o unitate, mai multe familii dau o societate sănătoasă, după cât de sănătoase sunt familiile. Acest libertinaj nu tine de personalitate, ci de depersonalizare, astfel încât nu putem să acceptăm asemenea aberații. Oricine care are spirit creștin, care este cu Hristos, nu va fi de acord cu așa ceva”, a spus Arhiepiscopul Tomisului la Radio Dobrogea.

Situațiile în care un copil își alege genul sunt mai dese în Statele Unite, acolo unde au apărut foarte multe drame pe acest subiect.

Reamintim că Parlamentul României a adoptat o lege care prevedea interzicerea promovării ideilor conform cărora o persoană poate să-și aleagă genul, dar actul normativ a fost respins de Președintele Klaus Iohannis, iar Curtea Constituțională a declarat că este neconstituțional.

De asemenea, Parlamentul European a declarat Uniunea Europeană drept zonă liberă pentru LGBTQ, transmite R3Media.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns