Anti-frackers din toată lumea uniți-vă!

Anti-frackers din toată lumea uniti-vă!

Pe vremea răposatului când România şi romanii încă mai aveau industrie, agricultură şi o economie, care nu era perfectă dar măcar nu a fost niciodată nevoie să emigreze în bloc 4 milioane de romani, cetăţenii României sărbătoreau 1 mai iară în ţara sfârâiau grătarele , se umpleau pădurile de “oamenii muncii” care veneau cu căţel, cu purcel, cu toată familia şi prietenii, informează Glasul info.

Pentru mulţi care astăzi au ajuns la sapă de lemn şi tremura cu nesiguranţa pentru ce va aduce ziua de mâine acele vremuri încă trezesc nostalgii. Imediat după ’89 s-au trezit câţiva să distrugă toată industria şi toate fabricile şi uzinele pe motiv că nu mai sunt rentabile, nu mai dau randament, ba chiar unii au avut nesimţirea să spună că industria românească este o industrie de fiare vechi.

Aceiaşi nesmțiți s-au îmbogăţit însă sfâşiind ca nişte hiene rapace chiar acea industrie de fiare vechi. Cât s-au aflat în posesia statului acele fabrici şi uzine nu erau profitabile sau nu puteau fi valorificate corespunzător dar după ce au ajuns la nişte preţuri de nimic pe mâna politicienilor corupţi aceştia ne-au arătat rapid cum s-au îmbogăţit peste noapte de pe urma lor.

Anti-frackers din toată lumea uniţi-vă!
În acest an se anunţa un 1 Mai diferit pentru romani, mai ales pentru cei de la Pungeşti. Se anunţă de ceva timp o “serbare câmpenească” chiar lângă sonda celor de la Chevron. Aşa că:

Anti-frackers din toată lumea uniţi-vă!

Sursa: Glasul-Moldovei.blogspot.md


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns