Oana Marinescu, Puya și Sișu îi răspund președintelui Iohannis și premierului Cîțu: „Homofob, naționalist, fundamentalist religios pentru că susțin ce cred și nu devin un cetățean ce nu pune botul la vrăjeala lor din plin”

Cunoscuta trupă de hip-hop „La Familia” a lansat în a treia zi de Paști o nouă melodie, un cântec un mesaj puternic. Versurile melodiei fac referire la iubirea de țară și propaganda neagră dusă împotriva României și a istoriei sale, informează R3Media.

Dragoș Gărdescu și Tudor Sișu vorbesc în versurile cântecului despre afirmațiile Președintelui Iohannis față de referendumul pentru Familie din 2018, atunci când acesta a spus că susținătorii acelui demers sunt „fundamentaliști religioși”.

„Homofob, naționalist, fundamentalist religios pentru că susțin ce cred și nu devin un cetățean ce nu pune botul la vrăjeala lor din plin”, cântă și Tudor Șisu.

Aceștia îi răspund și premierului Florin Cîțu, cel care a spus că aceia care se opun vaccinării și purtării măștii sunt asemuiți cu teroriștii.

Spune-mi, cine-i teroristul oare?”, spun băieții.

Refrenul este interpretat de Oana Marinescu și are următoarele versuri:

Vrei să auzi ce-ai în inimă și-n suflet,

pe scrisori stă un timbru nefiresc.

Îmi pare rău că a fost plătit cu sânge

și-am uitat prin gări pământul românesc”.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?