Dan Puric: “O să devină ilegal să fii nevaccinat, o să ne ascundem prin canale, o să ne împărțim societate, Istoria n-o să mai fie înainte și după Hristos, o să fie înainte și după Vaccin””

Actorul și scriitorul Dan Puric afirmă că vaccinurile anti-Covid au fost produse „pe-repede-înainte”, deși unui vaccin îi trebuie ani de zile de verificare clinică, transmite R3Media.

„Medicii și virusologii au fost prinși cu garda jos, dar lumea vrea să iasă din acest coșmar și atunci s-au produs în viteză aceste vaccinuri. Unii au acuzat că sunt făcute pe-repede-înainte, când unui vaccin îi trebuie 10-15 ani de verificare clinică. Numai că s-a spus „Domnule, tehnologia s-a schimbat, avem tehnologie modernă de ultimul tip”, e ca și cum ai zice „Domnule, o femeie naște în nouă luni, acum va naște în două săptămâni”, plus că au apărut alte lucruri care- dacă stai de vorbă cu un virusolog sau medic – nu mai sunt vaccinuri, e o altă paradigmă, e tratament genetic. Și atunci, bietul român ce să facă? Să învețe brusc de acid dezoxiribonucleic (ADN, n.n.)?”, a spus Dan Puric într-un interviu acordat jurnalistului Traian Horia.

Scriitorul spune că se teme pentru siguranța celor vaccinați.

„Dacă te îmbolnăvești de COVID, ai imunitate câteva luni? Dar de la vaccin ni s-a spus că imunitatea e asigurată 99%, apoi 90, apoi 70, apoi 60, apoi 50. E clar că experiența se face pe oameni. Acum sunt cozi infernale în România, mulți se vaccinează să ajungă în Grecia, dar Doamne ferește să n-ajungă în altă parte! Nu poți să-i acuzi pe oameni, unul e înspăimântat, altul are comorbidități. Dar este tragic să vezi cât de repede își dă omul sănătatea pe libertate… și aia de doi bani! Ceea ce este groaznic, dacă ai observat, este faptul că a devenit ilegal să ai suspiciuni asupra unui tratament. Că nu e voie să existe o confruntare științifică deschisă”, a continuat artistul.

Dan Puric spune că dacă fiul sau soția cuiva are de suferit din cauza efectelor adverse ale vaccinării, atunci devine o tragedie. El mai afirmă că s-ar putea să devină ilegal să fii nevaccinat.

„O logică stupidă și iresponsabilă poate afirma că dacă la o sută de mii de cazuri sunt cinci cazuri cu probleme, beneficiul este mai mare decât paguba. Numai că dacă „problema” este fiul sau soția ta, atunci ea devine o tragedie pentru care nimeni n-are obligativitatea să răspundă. Și de aceea o să devină ilegal să fii nevaccinat, o să ne ascundem prin canale, o să ne împărțim societate, Istoria n-o să mai fie înainte și după Hristos, o să fie înainte și după Vaccin”, a adăugat el.

Interviul integral poate fi citit pe blogul lui Traian Horia.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?