Steagurile triumfătoare ale românilor în Piața Universității și mai apoi în marș spre Victoriei, pentru Libertate și Pământ!

Fraților, într-adevăr ne-am unit în acțiune, Calea Neamului, Starea de Libertate, Neamunit, Frăția Ortodoxă, reprezentanți de seamă ai Alianței Părinților, sute de oameni din Bacău, Brașov, Cluj, Vrancea, din București si din împrejurimi, precum și din alte colțuri ale țării, având în fruntea noastră preoți și pe cel mai mare general în viață al Armatei Române, anume pe Domnul General de Flotilă Aeriană, Radu Theodoru, veteran de război, care atât din Piața Universității cât și din fața Ministerului de Interne, le-a transmis factorilor de putere din această țară că libertatea de a fi român și pământul nu sunt de vânzare și nu se negociază cu străinii! Am reușit cu toții să facem această manifestare într-un mod si într-un număr de oameni extrem de onorabil, în ciuda tuturor diversiunilor și dezbinărilor care rup unitatea reală, atât de necesară, mai ales în aceste vremuri tulburi si grele. Am reușit acest lucru în ciuda așa zisei relaxări clamată propagandistic de putere, tocmai pentru a demobiliza lumea să vină la protest. Vânzarea pământurilor către străini fără niciun fel de condiții, prin proiectul de lege al parlamentarilor USR, UDMR si PNL și presiunea care se face prin discriminare și abuzuri, pentru v@kcinare, au fost punctele principale împotriva cărora oamenii au ieșit în stradă. Starea de alertă încă există, ceea ce implică, presupune, o continuă stare de amenințare la tot ceea ce înseamnă starea firească de libertate.

Nu acceptăm picături de ”relaxare”, nu acceptăm faptul că libertatea ”ni se dă” de către putere! Puterea politică nu ”dă” libertate, ci ea, puterea politică trebuie să o garanteze și protejeze, iar în momentul în care o pune în lanțuri și elaborează legi prin care teritoriul național se înstrăinează, devine ilegitimă, antinațională, poziționându-se împotriva poporului pe care are pretenția că-l reprezintă. Așa cum am promis la finalul manifestării de protest, la începutul acestei săptămâni o delegație a asociațiilor organizatoare din Piața Universității va depune la guvern lista cu revendicări, adică obiectul demonstrației noastre comune, precum și o cerere de audiență la guvern.

Lupta continuă! Doamne ajută frați și surori!!!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?