“STAREA DE LIBERTATE” cere Guvernului încetarea Stării de Alertă și DREPTATE PENTRU ROMÂNIA!

Starea de Libertate și organizațiile partenere au trimis Guvernului o scrisoare deschisă, bazată pe o petiție online cu același conținut, prin care solicită abandonarea legii vânzării pământurilor către străini, a legii vaccinării obligatorii și a tuturor restricțiilor pandemice, precum și încetarea stării de alertă, de la instituirea căreia s-a împlinit un an de zile. Aceleași cerințe au fost făcute auzite în Piața Universității și Piața Victoriei la protestul din 15 mai 2021. Totodată, membrii și simpatizanții acestor organizații protestează joi la ora 9:00 în Piața CONSTITUȚIEI, în fața Parlamentului, pentru a cere judecătorilor constituționali să declare neconstituțională legea restricțiilor (L. 55/2020). Întâmplător sau nu, se împlinesc la această dată 31 de ani de la alegerile nouăzeciste din „Duminica Orbului”, informează Active News.

Joi, 20 mai, ar putea fi o zi decisivă pentru istoria României, întrucât Curtea Constituțională va judeca Legea 55/2020, care ne ține în restricții Covid. În acest scop, Starea de Libertate face apel la solidaritate cu judecătorii CCR, care ar putea să ia o decizie în folosul românilor, anunță organizatorii.

Citiți și Mihai Târnoveanu, Calea Neamului: Vrem dreptate și cerem Curții Constituționale a României să judece drept și să declare neconstituțională Legea 55 a restricțiilor pandemice!

„Joi, 20 mai, la ora 09 dimineață, se judecă neconstituționalitatea legii care ne ține în restricții Covid (55/2020). 
Ne vedem acolo, pentru a susține judecătorii CCR, să ia o decizie în folosul românilor! Sediul CCR este în incinta Palatului Parlamentului (Casa Poporului). Ne vedem în fața clădirii, mai exact în Piața Constituției. Stop restricțiilor Covid! Readucem România la viață!”
, este anunțul publicat de Starea de Libertate pe Facebook. Integral pe Active News.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?