Mii de oameni au ieșit în stradă să sărbătorească, fără distanțare socială, la Craiova, succesul echipei de fotbal. Scene asemănătoare și la Madrid!

Foto: R3Media

Mii de oameni au ieșit în stradă la Craiova pentru a sărbători succesul echipei de fotbal locale, Universitatea, în Cupa României. Suporterii au strigat și au cântat în centrul orașului, aprizând și fumigene. Totul fără mască și fără distanțare socială, informează R3Media.

CS Universitatea Craiova a câştigat Cupa României, după ce a învins, sâmbătă, la Ploieşti, cu scorul de 3-2 (1-1, 1-1), echipa Astra Giurgiu, după prelungiri. Oltenii au fost conduşi cu 2-1 în prelungiri, dar au reuşit să întoarcă scorul. Antrerior, CS Universitatea Craiova a cucerit trofeul în 2018.

Au înscris: Găman ’17 (p), Boe-Kane ’90+3 / A. Ivan ’14, Nistor ’99, Screciu ‘113.

Scene asemănătoare s-au petrecut și-n capitala Spaniei, la Madrid, atât sâmbătă cât și duminică, după ce Atletico a devenit campioană.

Sâmbătă, zeci de mii de oameni s-au strâns în Piața Neptuno, iar duminică au venit la stadionul „Wanda Metropolitano”, unde echipa le-a prezentat trofeul.

Atletico Madrid a câștigat al 11-lea titlu de campioană din istorie, și primul după șapte ani. Oamenii au ieșit în stradă și la Milano, la începutul lunii mai, transmite aceiași sursă.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns