Discriminarea vacinat-nevaccinat, continuă! Lider ussr: Cine se vaccinează poate să stea fără mască! (Video)

Liderul deputaților ussrplus, Ionuț Moșteanu a afirmat luni, la Gândul Live, că eliminarea unor restricții de la 1 iunie, măsură anunțată de F. Cîțu, nu va încuraja „vaccinarea”, transmite Buciumul.

“Ar trebui lucrurile puse un pic în perspectivă şi setate nişte aşteptări pentru toată societatea. Şi încurajată vaccinarea, pentru că dacă tu vii şi spui brusc că aproape toată lumea are liber, atunci e mult mai greu să pui oamenii să se vaccineze. De aia cred că trebuie să ne gândim, dincolo de o ştire bună una-două zile, ‘Uite, l-am văzut pe dl politician ce ştire bună a dat’, trebuie să ne gândim pe un orizont de timp până la finalul anului să vedem cum arată toată povestea, că dacă vaccinarea se duce în cap în următoarea lună sau în următoare luni atunci…cu atât mai mult trebuie să creăm nişte reguli în care să îi favorizăm, cred eu, pe cei vaccinaţi, şi spun asta cu toată tăria. Spunem că puteţi merge la evenimente private, evenimente publice, vaccinaţi-vă şi mergeţi la evenimente. Şi aşa ne asigurăm că noi ca societate suntem mai sănătoşi cu toţii şi ne asigurăm că nu vedem un nou val 4”, a spus Ionuț Moșteanu.

De asemnea, a mai precizat că el n-ar renunța la mască în spațiul public pentru persoanele nevaccinate.

„Cred că trebuie să spunem foarte clar, cine se vaccinează poate să stea fără mască, şi aşa mai departe, sau dovedeşte că are anticorpi”, a precizat liderul deputaților ussrplus.

„Constituţia spune că statul trebuie să aib grijă de sănătatea fiecărui cetăţean şi de aici trebuie să plece toată discuţia. Când spun că dacă vrei să staţi mai mulţi trebuie să fiţi vaccinaţi, înseamnă că am grijă de fiecare dintre voi”, a mai declarat Moșteanu.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?