Toate documentele europene consultative pe tema minorităților sexuale au fost aprobate cu entuziasm de majoritatea guvernamentală!

The Kraków and Małopolska region is preparing to stage the 2023 European Games ©Getty Images

De ce nu avem opoziție? Se vede limpede ce preocupări au “tovarășii” noștri parlamentari. Aproape că nu-mi vine să cred ce scrie Claudiu-Richard Târziu:

În ultimele luni au intrat în dezbaterea Parlamentului o mulțime de documente europene consultative pe tema minorităților sexuale. Și toate au fost aprobate cu entuziasm de majoritatea guvernamentală cot la cot cu PSD. Cam la fel s-a intimplat ieri în Senat cu o Comunicare din partea Cimisiei Europene (698 – link la comentarii), prin care ni se cerea acordul pentru “Strategia privind egalitatea persoanelor LGBTIQ 2020 – 2025”. Au votat împotriva senatorii AUR plus un neafiliat și 12 senatori PSD (din 47). S-au abținut 5 senatori PSD și 6 UDMR. Restul au fost pentru. Puteți vedea pe site-ul Senatului cum a votat fiecare senator. Toate astea după ce saptamina trecuta, noi, AUR, am declanșat o dezbatere furtunoasă pe subiect, atrăgind atenția că, prin astfel de documente, se urmărește crearea unor privilegii pe baza preferințelor sexuale, în dauna majorității și a moralei publice. COM-urile de la Comisie nu sînt legi, dar vor fi urmate de legi, dacă primesc aprobarea Parlamentelor naționale.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns