Manifest pentru libertate!

Libertatea o ai sau nu, ea nu poate fi cumpărată pe un w@kkin! Fraților, oameni buni, măsurile de așa zisă relaxare anunțate cu mare fast ieri, printr-o imensă propagandă fariseică, nu sunt nicidecum de ”eliberare”, ci dimpotrivă, de o și mai mare înrobire a noastră și de umilire în același timp, căci libertatea este strict condiționată de W@kkinare. Pe tema W@x s-a vorbit mult, nu vreau să repet informațiile pe care cu siguranță le știți, altceva vreau să vă spun. Pur și simplu nu mă interesează dacă acestea sunt bune sau nu, mă interesează faptul că ele sunt transformate într-un carnet roșu de partid, așa cum bine spunea Florin Palas, fără de care nu poți avea pe deplin acces la viața socială, culturală si economică. Libertatea nu se vinde ca o marfă, la cozile show-urilor stradale cu seringi din centrele orașelor sau din parcări.

Libertatea nu se câștigă dacă-ți duci copiii la maratoanele de înțepături ca să-și facă statul ”norma” europeană de ”politică corectă” ambalată în ideologia c@wid și să dea bine politicienii în fața stăpânilor lor de la OMS sau UE. Omul nu este liber pentru că îi dă voie unul ca Arafat, sau Câțu sau Iohannis să se ducă la teatru, pe stadion, la crâșmă, la un concert sau la birou, cu bilet de w@x, ci este profund umilit, discriminarea și dictatura devenind astfel literă de lege. Libertatea ”dată” de ei este o minciună, o manipulare macabră răspândită prin canalele media oficiale. În zilele următoare se vor anunța normele de aplicare a legilor discriminării pe criterii de w@x, inclusiv amenzile pe care le vor primi cei ce nu se vor supune. Nu se va relaxa nimic, iluzia libertății o vor avea doar acei care vor ceda din diferite motive. Dar ce mulțumire vor avea si acești oameni când ei vor intra într-un loc iar prietenii sau rudele lor care tot din diferite motive au altă alegere, vor fi opriți la ușă? Libertatea nu este pe porții, pe segmente de populație, nu se cumpără și nu se condiționează.

Libertatea este sfântă, căci este dată de Dumnezeu!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de Facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?