Primul partid politic ce și-a anunțat intenția de a candida…

Iași, 29 mai – ARN, un partid creștin-democrat, de centru-dreapta, conservator și-a anunțat public intenția de a candida la europarlamentarele din mai 2024.

FB@AliantaRenastereaNationala

Iași, 29 mai – un partid creștin-democrat, de centru-dreapta, conservator și-a anunțat public intenția de a candida la alegerile europarlamentare din mai 2024.

Fondat pe temeliile bazinului electoral al candidatului independent la alegerile europarlamentare din 2019, avocatul Peter Costea, partidul Alianța Renașterea Națională intenționează să facă o politică diferită de cea practicată de partidele parlamentare actuale.

După cum reiese din platforma politică ARN, cât și din prezentarea oficială de la sfârșit de mai, acest partid pune în prim-plan interesele naționale, cât și valorile creștine mărturisite/practicate de fondatorii și membrii lui (făcând parte din diverse confesiuni creștine: protestanți, catolici, ortodocși, etc.). ARN este și un grup multietnic, având membri români, maghiari, rromi șamd.

Așa cum afirma dl Peter Costea, în calitate de președinte ARN, partidul va promova interesele naționale ,,fără teamă și fără reținere”, chiar dacă va supăra marile puteri sau alte entități suprastatale.

Totodată, ARN va dori instituirea unei zile internaționale a pruncului nenăscut, fiind unul dintre puținele partide românești (îmi vin în minte minimum alte 2, printre care și AD – Alternativa Dreaptă) care afirmă fără echivoc dreptul la viață al omului de la concepție la moartea naturală (atât în programul politic, cât și în platforma electorală ARN de la alegerile din decembrie 2020).

Alianța își propune, de asemenea, să se opună oricărei măsuri de instituire a revoluției sexuale în România, cu toate nenorocirile ce vin odată cu ea: ideologie de gen, educație sexuală comprehensivă, ideologie LGBTQIA+ șamd.

Prin declarația de la Iași, ARN condamnă public raportul Matic (ce va fi supus la vot în PE în următoarea perioadă), despre care am mai scris, ca unul nociv și de neacceptat pentru oamenii ce încă mai cred și respectă valorile tradiționale românești.

În ziua în care cădea Constantinopolul, la Iași, în Moldova Sfântului Ștefan cel Mare, acest partid temerar și-a propus să fie, în Parlamentul European, vocea tuturor românilor de bună-credință, pentru care valorile creștine primează și fără de care, sunt convins, o politică (fără Dumnezeu) nu are decât efecte negative, atât pentru viața socială și economică, dar mai ales pentru viața spirituală a românilor din țară și diaspora.

Urmând citatul biblic ,,Să dăm Cezarului cele ale Cezarului și lui Dumnezeu cele ale lui Dumnezeu!”, cred însă că e nevoie să stăm la masa Cezarului (UE) și să ne apărăm valorile, altfel cine o va face? Progresiștii sadea (știți în ce partide îi găsiți) de-abia așteaptă non-combatul nostru în arena politică, încercând să ne impună globalismul cu tot ce are acesta decadent și pervers, începând de la educație sexuală timpurie (pro-avort și care promovează o viață desfrânată, acceptând orice perversiune ca firească) până la nebunia ideologiei de gen promovată și prin Convenția de la Istanbul, pentru care ARN dorește abrogarea ratificării ei de către țara noastră.

Să fie într-un ceas bun și le doresc să păstreze calea strâmptă pe care au ales să meargă, iar dacă vor rătăci vreodată (Să nu fie!), Dumnezeu să le poarte de grijă, aducându-i înapoi în brațele Sale, ca pe fiul risipitor din pildă.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de Facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?