Incompetenţii PSD-ului înlocuiţi cu incompetenţii USR-ului

Bucuresti/Guvern

După şase luni de la alegerile parlamentare, alegeri pierdute de USR şi PNL, dar care guvernează ţara datorită prevederilor Constituţiei fsn-iste cu modificările psd-iste din 2003, aşa zisa coaliţie de guvernare promovează în funcţii importante în stat numai oameni slab pregătiţi şi fără experienţă în domeniul în care sunt numiţi, dar cu carnet de membru şi cu activitate concretă şi efectivă în structurile partidului – oricare o fi el – la fel ca în vremea de tristă amintire a partidului unic condus de eroul naţional cu patru clase şi înclinaţii spre terorismul politic.

Astăzi aflăm şi noi, cetăţenii cu drept de vot, că partidul “nou şi curat” USR a venit cu o propunere extraordinară pentru funcţia de vicepreşedinte ANAF. Potrivit jurnaliştilor de la G4media, propunerea USR-ului pentru funcţia de vice la ANAF, propunere validată de şeful guvernului, este un distins domn cu experienţă în… vânzarea de telefoane, fără experienţă administrativă şi cu o încercare, eşuată, de a obţine un doctorat. Evident că principalul criteriu de selecţie a constat în carnetul de membru şi devotamentul faţă de partid. În concluzie, iată şi schimbarea adusă de USR în politica românească: se înlocuiesc incompetenţii psd-işti cu incompetenţii usr-işti!


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns