Ambasada SUA la București a arborat steagul LGBT cu un mesaj adresat, indirect, României! Replicile românilor sunt marea majoritate negative!

Sursă foto: Facebook. Rușine Ambasadei SUA!

Ambasada SUA la București a arborat steagul LGBT pe clădirea instituției, anunță pagina de facebook a instituției. Postarea conține și un mesaj, indirect, adresat autorităților române, informează R3Media.

„Avem convingerea că o țară poate să-ṣi atingă întregul potențial numai atunci când diversitatea cetățenilor este apreciată, susținută și protejată. Ne exprimăm solidaritatea cu toate persoanele discriminate pe criterii de orientarea sexuală, identității sau expresiei de gen și caracteristicilor sexuale. Nu ești singur(ă)”, a scris Ambasada SUA la București.

Steagul a fost arborat cu ocazia începutului lunii „Pride”, a „mândriei de a fi homosexual”, în care activiștii sărbătoresc și promovează acest tip de comportament.

Reacțiile cititorilor la acest mesaj nu au fost deloc aprobatoare. Majoritatea comentariilor și cele mai apreciate, au fost negative.

Iată câteva dintre ele:

Paul Young: The US Embassy should be ashamed of itself. You disrespect the Romanian people and their faith. Let me assure you this is not endorsed by the huge majority of Americans. So sad.. (Ambasada SUA ar trebui să se rușineze. Vă arătați lipsa de respect pentru poporul român și credința sa. Lăsați-mă să vă asigur că asta nu este susținută de majoritatea absolută a americanilor. Așa de trist…)

Cristian Radu: Da cu diversitatea intelectuală și de credință ce aveți? De când e sexul mai important decât conștiința ?

Marius Danila: Despre discriminarea pe criterii de vârstă, greutate, înălțime, religie etc nimic, nimic? Dar discriminarea cetățenilor unor țări pe bază de viză? Nu prezintă prea multă importanță în lumea voastră de azi?

Sergiu Crețu: „Bravo” foarte expresiv și „bine argumentat” astea sunt așteptările…a mai rămas să puneți poza lui Floyd pe bancnota de 1 $…

Radu Rusu: Dragă Ambasadă, stimate domn Ambasador, vă rog, să nu vă faceți griji, în ceea ce privește discriminarea minorităților în România, indiferent la ce segment ne referim, în cel mai mare pericol se afla NORMALITATEA și modul de viață, pe care unii l-am înțeles să-l urmăm.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Lasă un răspuns