#luamunavion, suntem Blondie

www.asociatia-blondie.ro

Blondie. Un nume pe care Adelina Toncean nu-l uită. Un nume gravat în inima părinților pentru care Asociația Blondie a însemnat viața salvată, la propriu, a copiilor lor.


De pe site-ul Asociației, aflăm că ,,Asociația Blondie s-a născut pentru a oferi copiilor bolnavi și singuri șansa la o dezvoltare maximă din punct de vedere fizic, emoțional și intelectual.
Misiunea noastră este de a reduce mortalitatea și de a crește șansele la viață ale copiiilor cu afectiuni grave în risc social.
Blondie este despre alint. Despre iubirea pe care o dai oricărei vieți, indiferent că este lungă sau nu. Este mâna pe care o ții strâns până la ultima răsuflare. Este despre a nu muri nimeni înainte să afle cum e să fii iubit.
Culoarea roz este culoarea pe care copiii cardiaci o au imediat după intervenția medicală care le salvează inimile. Roz înseamnă bine, înseamnă o inimă sănătoasă.
Noi credem că totul va fi roz! Bine si roz!”


Adelina, un om cu un suflet mai mare decât avionul pe care și l-au propus să îl cumpere (eu cred că vor reuși), ne învață iubirea biblică a aproapelui, punându-și viața la bătaie pentru cei ce îi salvează, ducându-i în țări străine pentru operația vitală sau aducându-i, pe copilașii trecuți la Domnul (dar nu fără luptă , vorba ei), acasă, în sânul familiei, pentru înmormântarea creștinească.
,,25 octombrie 2014 este ziua în care Blondie a murit. Avea doar 13 ani.”
O asemenea moarte e deja una prea mult, de aceea vă îndemn să #luamunavion.
Fii și tu #Blondie și donează pentru acest proiect mărinimos, accesând pagina dedicată.


Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?