Politicieni ipocriți și Drapelul

wikipedia.org

De Ziua Tricolorului, toți suntem patrioți, căci, în restul timpului, lucrăm fărădelegea, pătând acest stindard pentru care adevărații patrioți au mers până la jerfirea propriei vieți.

Vom vedea cum, pe 26 iunie, toți iubesc acest simbol național și așa frumos vorbesc despre el, că mă impresionează până la lacrimi. De n-ar fi doar vorbe goale… Să tacă ei, să vorbească faptele lor!

Îi vezi cel mai bine în politica românească. Fie că sunt la Bruxelles, fie că sunt la București sau oriunde altundeva. Fac țara de rușine.

Primul exemplu, că e recent. Raportul Matic. La un vot crucial, unii se abțin sau lipsesc. Nerușinaților! Dacă mai aveți vreodată obrazul să ne vorbiți despre valori și ce proiecte frumoase aveți pentru țară, sunteți lipsiți de coloană vertebrală. Tot în aceeași categorie sunt și cei ce au votat pentru acest raport, membri ai Renew – USRPlus. Cu lideri ca domnii Barna și Cioloș, aceștia otrăvesc tot ce ating. Au tot atâtea în comun cu valorile și credința poporului român, pe cât se ating două drepte paralele. I-aș felicita pe cei ce au votat contra, căci au ales corect, dar mi-e teamă că mulți dintre ei nu au fost niciodată consecvenți pe aceeași linie a apărării valorilor (au mai avut ocazia să facă în trecut ce trebuie, cu rapoartele Estrela, Lunacek, Zuber, etc.). Despre felul în care USR Tineret vorbește despre Patriarh nu mai e nimic de spus. Nu sunt la prima mizerie și am scris deja un articol întreg dedicat micilor progresiști, adepți ai revoluției sexuale, convinși că educația sexuală e panaceu pentru numărul mare de mame minore, de avorturi, de victime ale traficului de ființe umane… Așa vom eradica și sărăcia, vom combate analfabetismul funcțional, vom pune economia pe roate, nu?

Educația sexuală obligatorie, fără acordul părinților. Adică învățarea copiilor despre contracepție (avortivă sau nu, în funcție de (ne)împiedicarea nidației), avort (a se citi uciderea premeditată a unei ființe umane lipsite de orice apărare), normalitatea (?) homosexualității, faptul că abstinența și fidelitatea sunt perimate (doar există dreptul universal la ,,safe sex”, nu-i așa?), că există mai multe tipuri de familii (?), că azi sunt băiat, mâine fată sau orice alt gen din zecile care există și se tot inventează (cu toate consecințele sociale și de alt tip ce decurg de aici), că pornografia ajută o relație dintre doi oameni, că masturbarea e firească și chiar benefică, etc. După ce s-a votat negativ, împotriva voinței Președintelui anti-valori, dlui Iohannis, guvernarea a găsit altă soluție, ordin de ministru anul viitor. Deci democrația e doar o himeră pentru cei naivi care încă mai visează că România are niște politicieni care nu o duc intenționat pe marginea hăului. Rușine, dle Grindeanu! Pătați drapelul, așa cum o face și dna Gorghiu, singura din PNL care a susținut prin vot ideea nocivă a străinului ce ne conduce vremelnic. De-ar avea PNL mai mulți oameni ca domnii Daniel Gheorghe sau Matei Dobrovie, consecvenți pro-valori! Despre PSD nu mai vorbesc, căci ei au demonstrat cu vârf și îndesat ce pot și mai ales ce nu pot, după 1989 încoace. De-ar fi existat doar 10 august și e de ajuns pentru orice om cu capul pe umeri să nu îi mai susțină. Vorba unui rude de-ale mele din București: nu îi pot vota, căci mi-au gazat copiii.

Declinul demografic. Nu am văzut partid parlamentar preocupat de cea mai gravă problemă a României. Fără resursa umană, totul se duce de râpă. (…)

În curând, integral, pe R3Media.


Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?