Regimul politic care-şi masacrează cetăţenii, model pentru 30% dintre români

foto: podul.ro

Un sondaj de opinie realizat în luna martie în zece state UE, la comanda Globesec, indică faptul că 30% dintre români privesc cu admiraţie către regimul comunist de la Beijing şi consideră că acesta reprezintă un model şi pentru ţara noastră. Zece state au făcut obiectul sondajului legat de raportarea faţă de de regimul comunist chinez şi, surprinzător, românii care au trăit pe pielea lor “binefacerile” comunismului (fenomenul Piteşti, colectivizarea forţată, persecuţia preoţilor şi intelectualilor cu vederi de dreapta, canalul Dunăre-Marea Neagră, foamea din anii ’80, frigul din case etc.) s-au clasat primii în topul admiraţiei faţă de regimul comunist, urmaţi de bulgari. Pe ultimul loc la capitolul “comunismul chinez, un model de urmat”, sunt polonezii, cu 6%.

Cele zece state în care s-a efectuat sondajul sunt Austria, Bulgaria, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia, Letonia, Lituania, Ungaria, România şi Slovacia. De asemenea, mai mult de jumătate dintre români nu consideră că regimul chinez reprezintă o ameninţare pentru ţară, cel mai mare procent dintre cele zece state.

Cum arată modelul comunist chinez – genocid şi minciună

Aproape orice român a citit şi auzit despre atrocităţile care au loc, sub simbolul secerei şi ciocanului, în Coreea, unde dictatorul Kim Jong Un îşi înfometează şi terorizează naţiunea, ţinând-o într-o stare de sclavie. Despre cum funcţionează comunismul chinez se ştie mult mai puţin, iar China are o imagine aproape idilică, de mare putere economică, de ţară care s-a dezvoltat spectaculos în ultimele decenii sub bagheta regimului comunist.

Partidul Comunist Chinez (PCC) a reuşit, prin bani şi influenţă, să-şi cosmetizeze imaginea în plan internaţional, ascunzând faptul că puterea economică despre care se tot vorbeşte este, de fapt, iluzorie, căci de ea beneficiază doar o mână de oameni, oficiali PCC şi afaceriştii conectaţi la ei, aceasta în timp ce majoritatea chinezilor sunt ţinuţi în sărăcie, unii mai rău ca în Africa, muncind pe un bol de orez pe zi. Fundaţia marilor edificii chinezeşti e făcută din cadavre, preţurile mici la produsele cu care China invadează lumea au în spate multă sărăcie şi foame pentru cei care au participat la producerea lor.

Şi acesta nu este singurul lucru pe care îl ascunde Beijingul, şi nici cel mai grav… Mult lăudatul regim chinez este unul care se face vinovat de crime în masă, crime împotriva propriilor cetăţeni.

Cu toate încercările Beijingului de a îşi cumpăra presă favorabilă şi de a ascunde atrocităţile pe care le comite, este deja de notorietate internaţională faptul că Partidul Comunist Chinez desfăşoară o amplă campanie de suprimare împotriva uigurilor şi a altor minorităţi etnice din Xinjiang. Aceştia sunt supuşi detenţiei, muncii forţate, torturii, avortului forţat şi sterilizării forţate, într-o represiune în cadrul căreia peste un milion de uiguri sunt reţinuţi în lagăre de muncă forţată. Mai multe pe Epoch Times


Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook

Lasă un răspuns