Parteneriat AUR cu VOX, al treilea partid al Spaniei! Se lansează ideea unei Reconquiste conservatoare a Europei ! (Video)

O delegație a partidului AUR s-a întâlnit, la Madrid, pe 25 iunie, cu liderii celui de-al treilea partid al Spaniei, conservatorii de la Vox. Mai precis, Sorin Lavric, Andrei Dîrlău și Ionuț Neagu, au discutat cu Președintele Santiago Abascal și Prim-Vicepreședintele Jorge Buxadé Villalba de la Vox, transmite R3Media.

Conform siteului oficial al AUR, discuțiile au vizat lansarea unei „Reconquiste moderne la nivel european”.

„Partidele autentic conservatoare europene sunt azi în fruntea unei recuceriri simbolice a Europei pentru valorile creștine. Așa cum, cu secole în urmă, poporul spaniol a recucerit Spania medievală de la mauri, iar poporul român a stăvilit avansul Imperiului Otoman spre Apus, azi partide conservatoare, din țări aflate geografic în estul și respectiv vestul Europei, luptă pentru reîntoarcerea unei Europe secularizate, debusolate valoric, la rădăcinile ei. Europa are nevoie să-și redescopere propria identitate și sufletul creștin, iar conservatorii trebuie să susțină această regăsire.

Suntem „ultima barieră”, ultima linie de rezistență suveranistă națională și europeană contra globalismului: de noi nu se va trece – au afirmat reprezentanții celor două partide.

Au mai fost abordate subiecte de interes comun precum situația comunităților de români din Spania, imigrația ilegală, coordonarea forțelor conservatoare la nivel european împotriva neo-marxismului, progresismului nivelator și ideologiei corectitudinii politice, colaborare și sprijin reciproc în Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE), aderarea AUR la grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni”, sună mesajul AUR. Vox este a treia forță politică din Parlamentul Spaniei și militează pentru o europă a statelor naționale, politică pro-familie și valori creștine.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?