Și UE l-a ales pe Baraba. Pe Hristos, răstigniți-L!

r3media.ro

Raportul Matic a fost adoptat. De departe, o veste groaznică. USRPlus a votat pentru, să le fie rușine! Cu o singură abținere, dl Pâslaru. Apreciez părerea sa divergentă față de grup, chiar dacă abținerea o socotesc tot vinovată, când vine vorba de un raport anti-valori ce trebuia respins de orice om cu un minimum respect pentru demnitatea umană și dreptul la viață de la concepție la moartea naturală. Colac peste pupăză, liderul USR Gorj, dl deputat Miruță, într-o postare a sa pe Facebook, încearcă să ne convingă că nu e dracul așa de negru, că nu e un pericol real pentru România, având caracter de recomandare, acuzând că „umblă cu traista de minciuni” unii ce vânează capital electoral.

E clar. Sunt de acord. Toți au înțeles greșit raportul, mai puțin USRPlus. Așadar, BOR, ARN, AD, jurnaliști ca dl Sturza și mulți alții critică degeaba raportul acesta distrugător la adresa normalității. Himere ale unor părinți medievali (?), la fel cu educația sexuală (criticată și ea de aceleași voci ce stau împotriva Raportului Matic), care va rezolva toate problemele urgente ale României, crescând natalitatea, reducând numărul de avorturi și de mame minore, eliminând sărăcia și educația precară și făcând din copiii României niste tineri cu valori morale robuste, știind ce e înfrânarea și fidelitatea conjugală, luând doar decizii informate și nefiind influențați deloc spre avort, contracepție (fie ea și avortivă!), parteneriate civile și perversiuni sexuale, libertinaj, desfrânare.

Este evident că alegerea europarlamentarilor era simplă: Hristos sau Baraba, asemenea iudeilor în fața unei decizii cât viitorul unui popor. Puțini au fost de partea moralității, întrucât majoritatea a ales viața tâlharului, iar pe Mântuitor L-au sortit răstignirii. De partea răului au fost și cei absenți sau cei ce s-au abținut să voteze, căci nu era momentul să tacă în fața agresivității pseudo-drepturilor promovate de adepții revoluției sexuale. (…) Integral pe R3Media.


Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?