8 iulie – Îmbunătățirea vizibilității persoanelor cu Sindrom Down: o urgență pentru Europa

EUforTrisomy21Romania

Îmbunătățirea vizibilității persoanelor cu sindrom Down în Europa ar trebui să fie o dezbatere majoră în cadrul consultării cetățenilor privind viitorul Europei.
Am putea chiar promova inițiative legislative concrete în favoarea persoanelor cu Sindrom Down, iar succesul nostru va depinde de mobilizarea noastră. Trebuie să creăm o mișcare politică în favoarea persoanelor cu Sindrom Down.

Dorim transmiterea unei imagini pozitive despre persoanele cu dizabilități intelectuale întregii societăți civile europene. De asemenea, este important ca și Dvs. să fiți activ la ,,Conferința pentru viitorul Europei” pentru a apăra persoanele cu Sindrom Down de atacurile pe care le suferă din diferite perspective discriminatorii (ex. Richard Dawkins).

Dacă nu suntem noi împotriva acestor declarații, nimeni nu va fi împotriva lor.

Înscrieți-vă pentru a participa la conferința noastră online pentru a afla de ce și cum să îmbunătățim vizibilitatea persoanelor cu Sindrom Down în Europa și să ne ajutați în această nobilă inițiativă. Limbi: engleză, franceză, germană, spaniolă, cehă și italiană. Programul e disponibil aici.
Pentru participare, vă rugăm să vă înscrieți folosind formularul de aici.

Comunitatea EUforTrisomy21-Romania


Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?