Parlamentul European a votat Intrarea României în spaţiul Schengen! Este rezultatul unui compromis care va adânci și mai mult problemele internaționale ale UE?

Intrarea României în spaţiul Schengen a fost votată de Parlamentul European. Acesta a adoptat, joi, cu 505 voturi pentru, rezoluţia referitoare la Raportul anual privind funcţionarea spaţiului Schengen, informează Impact.ro.

Pentru cei de la putere, aceasta este considerată o decizie istorică. Pentru noi este rezultatul unei lungi perioade de umilință economică și diplomatică. Una peste alta, tare mă tem că această decizie vine prea târziu și este rezultatul unui compromis care va adânci și mai mult problemele internaționale ale UE.

  • “Nu e o “decizie istorică”, e o gura de aer pentru slugile Bruxeles-ului care conduc Romania și o duc la dezastru!” (Culian Grigore Luca)

Lucian Bode: “Îndeplinim toate condiţiile”.

”A sosit momentul ca România, Bulgaria şi Croaţia să adere la Schengen”, a declarat comisarul pentru afaceri interne, Ylva Johansson, înainte de votul din plenul legislativului european.


Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook

Lasă un răspuns