Premierul ne ia de proști?

pixabay.com

,,Premierul Florin Cîţu a declarat că țara noastră nu a cumpărat 120 milioane de vaccinuri împotriva Covid-19, fiind vorba de o comandă pentru mai mulți ani ce va urma să fie plătită, în baza unei strategii asumate la nivelul Uniunii Europene care permite, în funcție de situație, și revânzarea sau donarea lor, informează news.ro.

Prim-ministrul a fost întrebat de ce a fost nevoie ca România să cumpere 120 milioane de doze de vaccin și cât vor costa ele, iar acesta a răspuns:

Nu le-am cumpărat. Sunt comandă și știți foarte bine că strategia de a cumpăra vaccinul este o strategie asumată la nivelul întregii Uniuni Europene. România primește pro-rata. Toate țările merg pe aceeași direcție.” – aflăm de pe R3Media.ro.

E adevărat că toate-s bune și economia românească merge strună. De aceea, ne permitem să risipim, într-un mod nesimțit (să verifice organele abilitate dacă se justifică achiziția), atâția bani pe 120 milioane de doze de vaccin. Ați citit bine. Nu e o eroare de redactare, 120 milioane. Oricum aș calcula și din orice unghi aș privi această decizie nebunească, tot nu pot înțelege (o fi din cauză că-s părinte medieval?) cum s-a ajuns la atâtea doze!?

Am mai zis-o: Demisia, dle Cîțu! E vremea să guvernați așa eficient altă țară… poate dintr-o altă galaxie, unde acele ființe guvernate vor pricepe corect deciziile dvs. politice de mare finețe și extrem de abile, care ne dovedesc priceperea dvs. ieșită din comun într-ale guvernării. Și nu, nu sunt fan al dlui Orban, care ,,s-a făcut” subit mare conservator, iubitor de patrie, de tradiție, de Biserică. Stăm liniștiți, îi va trece, după alegerile interne din PNL!


Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?