George Simion: Medicii sunt înspăimântați de faptul că sunt obligați. Vaccinarea copiilor este o IDIOȚENIE care trebuie oprită

Sursa foto: George Simion.ro

George Simion, copreședinte AUR, a declarat, miercuri, că intenţia guvernanților de a obliga cadrele medicale să se vaccineze încalcă Constituţia. Mai mult, copreședintele AUR se opune vaccinării copiilor, având în vedere că morbiditatea este zero în cadrul celor mici. Deputatul a mărturisit că nu s-a vaccinat împotriva noului coronavirus, informează România TV.

„Nu are voie Guvernul, nu este constituțional. E împotriva tuturor drepturilor elementare ale omului şi cu siguranță ne vom opune, așa cum ne-am opus. Suntem singura forță politică care se împotrivește vaccinării obligatorii.

În momentul acesta, eu ca cetățean nevaccinat nu pun în pericol viața unui cetățean vaccinat. Asta nu spune domnul Macron şi ciracii lui din România, Dan Barna şi Dacian Cioloș. Am văzut că domnul Cioloș a cedat presiunilor şi s-a vaccinat”, a declarat George Simion (AUR), în direct la România TV.

De asemenea, copreședintele AUR a catalogat vaccinarea copiilor drept o „idioțenie”.

„AUR a fost primul partid care a denunțat această idioțenie de a vaccina copiii între 12 şi 16 ani. Statistic au o rată de morbiditate de 0. Nu e cazul. Au arătat cercetătorii canadieni şi americani.

Trebuie să oprească vaccinarea pentru copii, pentru că faci miocardită, pericardită. Există cazuri şi multe țări din Europa au oprit vaccinarea pentru adolescenți”, a mai precizat George Simion.

„Ne scriu foarte multe cadre medicale. Sunt înspăimântați de faptul că sunt obligați. Le-a spus ministrul Sănătății că din septembrie își plătesc singuri testele. Nu e un șantaj, îţi pierzi locul de muncă, pentru că nu îţi poți plăti din trei în trei zile testul rapid”, a mai spus George Simion.

„Atâta timp cât sunt zile întregi în care nu am mai avut niciun mort de COVID, nu 60-80-100, din punctul nostru de vedere, restricțiile acestea sunt justificate doar pentru afacerile unora şi altora.

Fiecare are propriul interes. Noi am cerut ridicarea restricțiilor legate de participarea la protestele stradale. Atâta timp cât ai voie să faci evenimente cu 40.000 de participanți şi protestele sunt limitate la 100, poţi să te gândești că domnul Cîţu nu vrea să existe proteste la adresa guvernanților. (…) Băieții deștepți care se descurcă să facă bani din orice au găsit o cale de a face bani şi din această pandemie”, a mai spus Simion.

De asemenea, copreședintele AUR a criticat faptul că Guvernul a secretizat cifrele privind numărul de vaccinuri anti-COVID achiziționate.

„Am fost primii care am denunțat ceea ce a spus fostul ministru de Finanțe. Am achiziționat 120 de milioane de vaccinuri la o populație de sub 20 milioane, dintre care s-au vaccinat 4 milioane.

Premierul Cîţu singurul lucru pe care l-a spus în apărarea sa a fost că le-a comandat, nu le-a cumpărat. Dăm peste un miliard de euro pe vaccinuri. De ce secretizată informația? (…)

În România vedem de un an şi jumătate marea afacere numită pandemie”, a mai spus Simion. Preluare: R3Media.


Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?