27 iulie 1941, o zi macabră din istoria umanității!

27 iulie 1941, o zi macabră din istoria umanității: sicriul cu trupul lui Lenin a fost evacuat în cel mai mare secret la Tyumen, unde a rămas până la data 25 martie 1945. Dacă parcursul războiului și-ar fi urmat linia “naturală”, astăzi probabil n-am mai fi vorbit de un mausoleu al lui Lenin și de rămășițele sale îmbălsămate pe post de loc “de închinăciune”: cu un pic de șansă, copârșeul lui Lenin ar fi putut ajunge acolo unde îi era locul, adică la groapa de gunoi a istoriei.

Acesta era momentul când practic războiul era pierdut iar bolșevicii ar fi putut dispărea definitiv din istoria umanității: însă au venit americanii care le-au adus cantități uriașe de material de război, începând de la banalele încălțări și unforme, până la armament, muniție, tancuri, elemente de artilerie, etc.

Pentru bolșevici nu mai exista decât varianta părăsirii Rusiei sovietice, fix așa cum reacționează șobolanii când simt că se scufundă o corabie. Însă și atunci ca și azi, la aproape opt decenii distanță, americanii au susținut în viață bolșevismul, marxismul, extrema stângă.

E destul să te uiți astăzi la ceea ce se întâmplă în SUA ca să realizezi rapid de ce americanii au susținut un agresor la fel sau poate chiar mai brutal decât Germania nazistă.

Tancurile care au invadat România în cel de-al doilea război mondial aveau în ele oțel american, până și cizma pe care soldatul sovietic o punea pe grumazul țăranului român era tot material de război american. Acum, deși țin să-i numim parteneri strategici și aliați, americanii laudă Ucraina pentru legile dicriminatoare din invățământ prin care îi ucrainizează forțat pe românii din Bucovina de Nord și din Sudul Basarabiei ,și pe de altă parte le plâng de milă iredentiștilor unguri, ambasadorul american trăgându-se în poză cu steagul secesionist secuiesc.

În mare măsură de la bolșevici și de la pactul lor de neagresiune cu naziștii ni s-a tras fărâmițarea teritorială a țării, și o nouă destrămare teritorială presimt că tot cam de la ei va veni. Numai că acum bolșevicii s-au mutat de la est mai spre vest, iar stelele galbene le-au mutat de pe fundalul roșu pe unul albastru…

de Fandel Mihai


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Author: Departament corespondenti

Pentru toți corespondenții noștri / Contact: contact@magazincritic.ro

Lasă un răspuns