Să fim ctitori de biserică în Scoția! – partea a II-a

Facebook: The Romanian Orthodox Church in Edinburgh

Vă scriam anterior despre importanța unei biserici proprii pentru românii din Edinburgh.

Vă oferim astăzi noutăți despre acest proiect:

,,Dragi prieteni, donațiile voastre pentru viitoarea biserică românească de la Edinburgh au ajuns în acest moment la cca 24500 de lire.

Ultima acțiune în cadrul campaniei de fundraising, desertul franțuzesc pregătit de Georgiana Luncanu, a adus în cont 258 de lire.

Mulțumesc din inimă tuturor celor care, și în acest fel, se simt parte din ceea ce este aici la Edinburgh: „O COMUNITATE, UN PROIECT, UN VIITOR”.

Duminică 25 iulie îi vom avea din nou ca invitați pe muzicienii Ancuța Nițe și Quintin Doyle, care ne-au pregătit de această dată „Balada” lui Ciprian Porumbescu, într-un aranjament pentru pian și violoncel.

Ancuța și Quintin sunt membri activi ai Parohiei noastre și ambasadori culturali ai Fundației Hospices of Hope (centrul-spital „Casa Speranței” de la Brașov), pentru care au adunat, prin concertele lor, donații de peste 26000 de lire.

Ancuța și Quintin au donat ei înșiși pentru viitoarea biserică de la Edinburgh, dar speră ca și prin aceste momente muzicale pe care ni le oferă cu atâta generozitate să adune mici donații din partea voastră, pentru proiectul bisericii românești.

Reamintesc datele de cont, pentru cei care care doresc să contribuie la cumpărarea viitoarei biserici a Parohiei Edinburgh:

The Romanian Orthodox Church in Edinburgh

Sort-code 80-22-60

Account 21869265

Referință obligatorie: DEPOSIT CHURCH

Vă mulțumesc!

părintele Ioan-Florin” (postare din 22 iulie)


Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?