Conducerea Primăriei de la Carei a ignorat Ziua Imnului Național!

Joi, 29 iulie 2021, de la ora 14.00, pe platoul din fața Monumentului Ostașului Român din Carei a avut loc un scurt moment solemn, organizat de către Direcția de Cultură a Municipiului Carei, cu ocazia Zilei Imnului Național al României, informează Buletin de Carei.

Nici urmă de primar, viceprimar, consilieri ai primarului desemnați să îl reprezinte la evenimente  la care nu poate participa. Toți beneficiază de pe urma avantajelor conferite de statutul lor dar nu vor să respecte un eveniment dedicat unui simbol național.Ziua Imnului este organizată în municipiul Carei începând cu anul 2012. A fost  pentru prima și ultima dată când primarul Kovacs a luat parte la această manifestare dedicată imnului țării al cărei demnitar este.În anul 2015 și 2016 a participat viceprimarul Keizer iar de atunci au ignorat total Ziua Imnului de Stat.Conducerea exclusiv UDMR a municipiului Carei evită participarea fizică la un eveniment dedicat istoriei și simbolurilor naționale cum e Ziua Imnului sau Ziua Drapelului..Evenimentul de azi a debutat cu o rugăciune de mulțumire rostită de părintele Valer Pop. Participanții s-au așezat în fața Monumentului Ostașului Român înconjurat de tuia de peste 9 m înălțime, transmite Bultein de Carei.

A fost prezentă o delegație PNL Satu Mare precum și filiala locală. Organizațiile  PSD, USR și UDMR nu au fost prezente. În încheiere, membrii corului Asociației „Unirea 2009”, alături de cei prezenți, printre care și membrii ai AUR, au intonat Imnul Național al României“Deşteaptă-te, române!”, subliniază aceiași sursă.


Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de facebook

Author: Redactia MAGAZIN CRITIC

Email: contact@magazincritic.ro

Lasă un răspuns