“Ora liniștită” și atelierele incluzive “Descoperă fluturii exotici”

© Asociatia Supereroi printre noi

Asociația Supereroi printre noi, în parteneriat cu Muzeul Național de Istorie Naturală “Grigore Antipa”, invită vizitatorii cu dizabilități să admire fluturii exotici, în condiții prietenoase nevoilor lor.

Începând din acest an, seara fluturilor exotici de la Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa” este accesibilizată permanent, în zilele obișnuite de vizitare (marți-duminică).

��

Are ferestre laterale transparente, pentru cei ce se tem să intre dar vor totuși să vadă fluturii. De asemenea, acum spațiul este accesibilizat și scaunelor rulante.

Pentru vizitatorii, mici sau mari, pentru care o zi obișnuită de vizitare, cu aglomerație, așteptat la coadă, gălăgie poate fi prea mult, organizăm “Ora liniștită”- luni, 23 august, între 10.30 – 11.30. Detalii, în pagina evenimentului: Ora liniștită în sera de fluturi.

 Vă rugăm să folosiți formularul de înscriere din pagina evenimentului – ne ajută pe noi în a vă face vizita cât mai plăcută.

Expoziția fluturilor exotici vii poate fi vizitată până în 12 septembrie.

Atelierele incluzive pentru copii “Descoperă fluturii exotici”
În data de 25 august, între 10- 11.15 organizăm atelierele incluzive  „Descoperă fluturii exotici” din sera din curtea Muzeului, pentru copiii cu cerințe educaționale speciale și prietenii lor.
‼️Nu există restricții legate de vârstă. Toți copiii cu cerințe educaționale speciale și prietenii lor sunt bineveniți, indiferent de abilitățile lor artistice și practice.
❗Participarea la ateliere este gratuită, în limita a 10 locuri disponibile, iar înscrierea se face prin formularul de rezervare:https://forms.gle/FwKdGaCW44YyisJw7, până la data de 24 august, ora 13:00.

➡În cadrul acestor ateliere, vom porni de la povestea Mariei Merian, vom trece apoi prin câteva noțiuni legate de viața fluturilor, vizităm sera, după care vom susține partea practică a atelierului.
��Activitățile vor fi „îmbrăcate” în muzică clasică și mișcare.
Află mai multe detalii despre atelier în pagina evenimentului.


Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?