AFR: Relansarea Declaraţiei de la Timişoara

A mai trecut un an de la ultimul apel pentru semnarea Declarației de la Timișoara, o declarație a conștiinței creștine. Pe 21 august s-au împlinit unsprezece (11) ani de cînd a fost lansată și de atunci a fost semnată de peste 14.000 de persoane. Dorim să ajungem la cel puțin 16.000 de semnături în următoarele cîteva săptămîni. Socotim potrivit să re-lansăm anual Declarația, dînd astfel posibilitatea multora dintre dumneavoastră și noilor noștri cititori să o semneze. Semnarea ei, dar mai ales cunoașterea punctelor ei esențiale, este de o importanță care nu necesită explicații.

Trăim în vremuri tulburi cînd valorile morale și creștine sunt asediate, trivializate și se schimbă la viteza luminii. Spre rău. Este deci important și necesar să ne re-amintim periodic de principiile fundamentale și punctele cardinale valorice care sunt comune tuturor creștinilor din România și mai ales să afirmăm valorile creștine în viața publică a României. Declarația afirmă adevărurile și valorile fundamentale pentru care mișcarea pro-familie și pro-viață din România militează de ani de zile. 

Vă rugăm, deci, citiți Declarația, semnați-o și dați-o cît mai multora să o semneze!

Sprijiniți eforturile noastre semnînd Declarația! Haideți, deci, în cîteva săptămîni, să ajungem la 16.000 de semnături! Vă mulțumim!

Alianţa Familiilor din România (AFR)


Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook

Author: d.mediartt

Lasă un răspuns