Noua rațiune de a fi a Uniunii Europene: Homosexualismul

Liderii politici ai Uniunii, fără să fi primit vreun mandat în acest sens, au convenit subit că ideologia „homosexualismului” merită să fie considerată drept una dintre valorile fundamentale ale Europei unite.


După cum ne relatează cu înflăcărare presa de stânga, în cadrul summit-ului UE din iulie a avut loc o confruntare între majoritatea liderilor (în majoritate vest-europeni) și Viktor Orban, prim-ministrul Ungariei, pe tema legii ungare privind protecția minorilor. Se spune că premierul olandez Mark Rutte a mers până într-acolo, încât a cerut Ungariei să părăsească UE din proprie inițiativă (deși nu există niciun mecanism de excludere a vreunui stat membru), o insolență nemaiîntâlnită până în prezent în cadrul istoriei Uniunii Europene.

Primul ministru luxemburghez, „căsătorit” cu un bărbat, Xavier Bettel, ne-a servit o istorioară lacrimogenă potrivit căreia, în copilărie, s-a simțit reprimat de propria mamă din cauza orientării lui sexuale. Portughezul Antonio Costa a declarat că Ungaria a fost primită în UE în 2004 doar cu condiția de a respecta „valorile europene”. Angela Merkel a făcut la rândul său o declarație anodină, afirmând că „și copiii au drepturi” (declarație cu care Orban a fost cu siguranță de acord, deoarece această afirmație susține întocmai dreptul copiilor la protecție împotriva abuzurilor sexuale) și că „homosexualitatea și pedofilia nu sunt același lucru” (Orban a fost probabil din nou de acord, deoarece noua sa lege, prin textul său, nu contrazice defel afirmația).

Nu este prima oară când asistăm la o dispută între gruparea vest-europeană și Ungaria, îngrijorător de această dată fiind faptul că o lege privind protecția minorilor poate deveni o chestiune atât de controversată în UE. Deși este situată în mod clar în afara competențelor Uniunii, ea poate duce la un ecart de anvergură în Consiliul European. S-ar părea că Uniunea Europeană duce o politică de stat complet inedită: majoritatea liderilor politici ai Uniunii, fără să fi primit vreun mandat în acest sens, au convenit subit că ideologia „homosexualismului” merită să fie considerată drept una dintre valorile fundamentale ale Europei unite.

Având în vedere progresele rapide ale acestei ideologii (dacă nu în textul propriu-zis al tratatelor UE sau oriunde altundeva în cadrul dreptului constituțional, atunci cel puțin în creierul și în măruntaiele elitei politice și mediatice formatoare de opinie din Europa), a venit timpul să dezvoltăm tema.

„Homosexualismul” este în mod evident o ideologie politică: un set de idei deliberat simpliste, pentru a explica lumii opusul realității concrete, o falsă evidență, echivocă și haotică (sau chiar direct contradictorie), total neștiințifică, dar eficientă din punct de vedere politic. Aceasta se folosește de fenomenul homosexualității ca de o pârghie, cu scopul de a distruge (deconstrui) societatea și a o reconstrui pe alte fundamente. (…) – integral pe CulturaVietii.


Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?