Avocat Elena Radu: SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE PSD, USR ȘI AUR

Elena Radu este avocat și, totodată, președintele Coaliției pentru Apărarea Statului de Drept. Foto: activenews.ro

Stimați lideri de partide și grupuri parlamentare PSD, USR, AUR


Observăm, că sub pretextul binelui poporului, ați depus o moțiune de cenzură  împotriva actualului Guvern. 
Nu este necesar să așteptăm să o citiți în Parlament. 
Știm toți ce veți susține: că vă doare de noi, poporul. 

Cum, până acum, ne-ați demonstrat că ”durerea” voastră este doar la tribuna Parlamentului, în declarațiile politice și prin presă, noi, cei mulți ne-am cam plictisit de manipulare. 
Ne-ați demonstrat până cum că ”durerea” de noi nu prea există în fapt și vă interesează numai capitalul electoral. 
Dacă v-ar fi durut de noi, cei mulți, acest lucru s-ar fi văzut în legile pe care le-ați adoptat. 
Am constatat, însă, că legile pe care le adoptați sunt împotriva intereselor noastre și în contradicție cu pretinsa ”durere” de noi. 
Așa că, înainte de a citi vreo moțiune, pentru a fi siguri că nu ne mințiți așa cum faceți de mult timp și ca să nu mai pierdem timp ascultându-vă minciunile,  vă solicităm următoarele:
1. Să semnați un acord politic potrivit căruia, indiferent de votul cu privire la moțiunea/moțiunile depuse, vă luați angajamentul: 
-să întreprindeți demersurile necesare pentru a abroga orice normă care restrânge drepturile și libertățile fundamentale sub pretextul pandemiei, inclusiv cele privitoare la condiționarea exercitării drepturilor și libertăților fundamentale pe criterii de vaccinare/testare/trecere prin boală. Toate demersurile în acest sens se vor finaliza în termen de maximum 1 săptămână; 

-că nu veți vota niciodată o lege a vaccinării obligatorii în România și nu veți mai adopta nicio lege care să restrângă drepturile și libertățile cetățenilor, sub pretextul vreunei pandemii sau epidemii; (…) – continuarea pe ActiveNews.


Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?