R3media a împlinit 1 an! Mesajul de felicitare al Președintelui Academiei Române

Pe 6 septembrie 2020, după câteva zile de teste frenetice, se lansa oficial siteul R3media. Cu resurse limitate, dar mult entuziasm, am pornit pe acest drum cu nădejdea că vom crește împreună, prin contribuția jurnaliștilor și a cititorilor.

Într-un an de zile am avut câteva reușite notabile: de la primul interviu din România cu scriitorul și jurnalistul american Rod Dreher, la descoperirea faptului că MAI a introdus „genul” în buletine. Și multe altele.

Am strâns 9.000 de urmăritori pe facebook. Pentru comparație, spotmedia, o publicație lansată cam în același timp, cu resurse enorme și ai cărei jurnaliști apar zi de zi la TV a strâns cam 12.000.

Am reușit să fim peste 1.200 de abonați pe canalul nostru de Telegram, și aproape 1.600 de persoane s-au abonat la newsletterul nostru.

Peste toate, însă, am reușit să coagulăm o comunitate de oameni adevărați. Vă mulțumesc tuturor, cei care au pus umărul, într-un fel sau altul, la existența acestui proiect.

Cu ocazia aniversării acestei comunități, vă prezentăm mesajul președintelui Academiei Române, prof. Ioan-Aurel Pop, special dedicat acestei aniversări:

„Un an de știri corecte, date publicului cu respectarea deontologiei și cu omenia căldurii dintre noi, nu este puțin lucru, într-o lume pusă parcă numai pe manipulare și pe căpătuire. Felicitări pentru R3media și sănătate cititorilor dumneavoastră fideli, feriți de date false și tendințe de influențare negativă! La mulți ani!” (Mihai Șomănescu, sursa: R3Media)


Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook.

Author: d.mediartt

Lasă un răspuns