Doljul își premiază pompierii eroi

Foto: magazincritic.ro

Doljul a decis să-și premieze eroii zilelor noastre. Doljul a contribuit cu 9 pompieri militari la acțiunile de stingere a incendiilor din Grecia. Cei 9 eroi lucrează la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) „Oltenia“.

În luna august, ei au efectuat misiuni de stingere a incendiilor de pădure din Grecia. Din aceste considerente, Doljul i-a răsplătiti pe cei 9 cu distincții onorifice. Acestea au acordate de către Președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile.

ziarulolteniei.ro

Premierea celor 9 eroi care au arătat că Doljul sprijină Grecia, s-a desfășurat la sediul Detașamentului 2 de Pompieri Craiova. Premierea s-a făcut în semn de recunoaștere a profesionalismului de care au dat dovadă în cadrul acțiunilor lor. Acestea se încadrează în activitățile Mecanismului European de Protecție Civilă.

România a venit în ajutorul Greciei pentru a ține sub control incendiile de pădure. Foarte mulți doljeni își fac vacanțele în Grecia. În Dolj, la Craiova și Calafat sunt două comunități etnice grecești cunoscute și active pe plan local. (…) – integral pe ziarulolteniei.ro.


Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook.

Lasă un răspuns