Sibiul e pierdut pentru România? Inconștiență, ignoranță sau doar diluarea puternică a sentimentului identitar?

Un WC în spatele statuii lui Gheorghe Lazăr din Sibiu

Observ din ce în ce mai mult cum tinerilor nu le pasă de ceea ce se întâmplă în jurul lor, mereu cei în vârstă trebuie sa ceară dreptate pentru drepturile pe care le avem noi ca și tineri, însă cei în vârstă au luptat cândva pentru drepturile lor.

E trist cum nu știm nimic din ce se petrece în ziua de azi in țara noastră. Pentru mine astăzi a fost o zi tristă, din simplul motiv că vedeam tineri de vârsta mea care râdeau de toți cei din Piata Mare din Sibiu, pe motiv că nu au ce face acasă și vin in fața unei statui să protesteze.

DA, vii și protestezi in fata unei statui, pentru că acea statuie este a unui criminal ce a omorât și înjosit pe stră-străbunicii tai. Vii și protestezi că unui antiromân i se face statuie de 3 m iar unui român ce a luptat pentru țară, i se face un bust unde nu i se pune nici măcar numele, iar statuile românilor patrioți sunt ascunse după garduri de șantier.

Și aici culmea, avem ca exemplu în aceeași piață din Sibiu, statuia lui Gheorghe Lazăr, care este înconjurată de un gard de plasă, iar lângă ea era situat un WC public, iar ironia și mai mare este că marea doamna Carmen Iohannis preda la liceul Gheorghe Lazăr din Sibiu.

Și atunci vii și protestezi, azi, mâine, și tot așa, până vor înțelege că nu ne lăsăm călcați în picioare și nu permitem să ni se ia identitatea. Vezi foto pe Glasul.info

Vasilescu MarijaGlasul.info


Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?