Jandarmeria apără la Iași, ca și la Sibiu, “Brukenthalizarea” României? Rușine!

Rușine! Jandarmeria apără la Iași, ca și la Sibiu, "Brukenthalizarea" României?

Dictatura regimului lui Iohannis asistat de antiromânii de la PNL și UDMR este la fel de apăsătoare ca pe vremea baronului Brukenthal, prigonitorul și criminalul elementului românesc din Transilvania. Cel puțin PNL-ul, o formațiune politică care are nesimțirea să păstreze în denumirea partidului noțiunea de  partid “NAȚIONAL”, se îndreaptă cu pași siguri și repezi spre sinuciderea politică, distrugând iremediabil și ireversibil imaginea unui partid istoric acreditat cu meritele de fi stat la baza constituirii României Mari, scrie Glasul info.

Grupurile de patrioți din Iași sunt infiltrate de la bun început de securiști și informatori ai instituțiilor de forță. O încercare de a merge într-un magazin din Iași pentru a face poze cu produsele Boromir, compania românească a cărei conducere este finanțatorul principal al statuii criminalului Brukenthal, proaspăt inaugurată la Sibiu, a fost întâmpinată de o dubă de jandarmerie în parcarea magazinului ieșean.

Câțiva patrioți ieșeni, s-au dus într-un magazin unde au făcut poze cu mesaje de boicot împotriva companiei Boromir, o companie românească dar cu simpatii antiromânești, afișând de la mesaje simple cu “Boicot Boromir”, până la “Sictir, Boromir!”, “Boromir sponsorizează criminali, nu orfelinate și azile de bătrâni. Boicot Boromir”, sau  “Rușine Boromir, pentru ANTIROMÂNISM!”.

Vezi foto și video pe Glasul info

PS: Jandarmeria apară antiromânismul la Iași! Rușine acestei instituții pentru intimidarea patrioților care au venit să-și facă poze cu mesaje de boicot împotriva Boromir într-un magazin din Iași. Mai trebuie să vă spun că grupurile de patrioți din Iași sunt infiltrate de trădători sau informatori ai structurilor și instituțiilor de forță? Cum a aflat jandarmeria că românii vor să facă poze într-un magazin? Așteptăm ca patrioții din țară să ne urmeze exemplu și să fie transmis un mesaj către toate companiile românești care pe viitor vor avea de gând să finanțeze antiromânismul.


Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?