Sindicatul Europol, semnal de alarmă: Elevii nevaccinați din cadrul Școlii de agenți de poliție „Septimiu Mureșan” din Cluj Napoca sunt „încarcerați”

rostonline.ro

Sindicatul Europol a anunțat, joi, pe Facebook, că a sesizat Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, Avocatul Poporului și conducerea Ministerului Afacerilor Interne cu privire la constrângerile la care sunt supuși elevii nevaccinați din cadrul Școlii de agenți de poliție „Septimiu Mureșan” din Cluj Napoca.

Astfel, potrivit sursei citate, de aproximativ o luna de zile, „directorul unității de învățământ, cms. șef de politie Dr. Liviu Gabriel Dumitru, într-o maniera de un totalitarism autocratic, interzice de la sine putere elevilor care au ales sa nu se vaccineze părăsirea unității de învățământ”.

Sindicatul Europol susține că directorul școlii „refuză să le aprobe elevilor nevaccinați să părăsească unitatea în weekend-uri pentru a-și vizita familiile. Prin această măsură ilegală încearcă să îi determine pe elevi să se vaccineze. În tot acest timp, cei vaccinați poți părăsi școala fără probleme”.

„Această segregare nu numai că este discriminatorie, dar este în contradicție cu drepturile constituționale ale elevilor. (…)” – integral pe RostOnline.


Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?