Mesajul Alianței Părinților către parlamentari, urmare a demiterii guvernului Cîțu

Vă felicităm pentru succesul moțiunii de cenzură care a dus la căderea celui mai ticălos și mai incompetent guvern din istoria postdecembristă a României.

Vă amintim faptul că, la data de 2 oct. 2021, peste 30.000 de români au ieșit în stradă și au protestat împotriva adoptării certificatului verde și împotriva obligativității vaccinării, impuse în mod direct sau prin orice mijloace de constrângere.

Vom avea aceeași poziție față de orice guvern care ar încerca restrângerea sau încălcarea drepturilor noastre constituționale.

Vă solicităm deci, ca, în negocierile pentru formarea noului guvern, părțile care-și vor expune programele și intențiile să aibă în vedere faptul că, indiferent de unde ar veni, certificatul verde și obligativitatea vaccinării (directă sau indirectă) vor fi considerate de români ca inacceptabile și vom reacționa în consecință!

Așteptăm de la noul guvern orientarea spre tratamente care și-au dovedit eficacitatea și renunțarea la promovarea exclusivă a serurilor experimentale care au provocat efecte adverse numeroase și dramatice.

Vaccinarea, ca orice serviciu medical, trebuie să rămână un drept și NU să devină o obligație! (sublinierea noastră)


Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook.

Author: d.mediartt

În slujba Adevărului nemitarnic

Lasă un răspuns