Focar de Covid la UPU numai din vaccinați! DOCUMENT transmis Colegiului Medicilor de Dr. Oana Mihaela Secară: Imunitatea dobândită natural este superioară celei dobândite prin vaccin. Certificatele digitale nu au nici o justificare medicală

 • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețele de socializare și pe internet. Intrați direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici 
 • Dr. Oana Mihaela Secară, medic primar al Spitalului Municipal „Sfântul Ierarh dr. Luca” Onești (suport Covid) și Președinte al CA al Spitalului Județean de Urgență Bacău, reclamată abuziv la Colegiul Medicilor Bacău, a transmis colegilor săi de breaslă un punct de vedere pertinent, care se constituie într-o sinteză a stadiului actual al pandemiei de Covid, informează Active News.

  Ca să înțelegem mai bine nivelul de paroxism pe care l-a atins lumea în care trăim, distinsa doamnă doctor trebuie să dea socoteală pentru afirmațiile sale de specialitate cu privire la infecția generală din societatea românească la  reclamația unui politician: fostul prefect USR de Bacău, Leonard Bulai. Repetăm: un medic trebuie să-și argumenteze observațiile sale făcute întemeiat după zeci de ani de studiu și experiență profesională, la forul de judecată al Colegiului, pentru că a fost reclamată de un politruc.

  „Credința în Dumnezeu și conștiința de medic mă fac să nu pot trece sub tăcere observațiile făcute și să nu pot eluda adevărul medical în momentul în care trebuie să îmi exprim opinia.”, scrie doamna doctor, care insistă asupra adevărurilor științifice constatate, și anume, între altele, că imunitatea naturală este mai presus decât cea artificială, inoculată prin vaccin, și că vaccinul nu mai constituie o protecție, din moment ce, după cum relevă dânsa un caz concret, într-un focar de Covid de 7 pacienți, toți erau vaccinați. Adică 100%.

  „Nimeni nu va fi scutit de contactul cu virusul, mai devreme sau mai târziu (era mai bine să se întâmple cu prima variantă, mai puțin virulentă, și mai bine în sezonul cald, când organismul se apără mai bine). Aceasta indiferent dacă persoana este vaccinată sau nu, și, evident, indiferent de restricții. Se observă că așa este, deja.”, scrie doamna doctor.„Oricum, în rezumat, tot ceea ce transmit eu în spațiul public, are doua ținte finale :

  1. Eliminarea din legislație a „certificatelor verzi” (care nu au nici o justificare medicală) și nici un rol în prevenție.

  2. Eliminarea oricărei modalități de a constrânge populația să se vaccineze, cu asigurarea unei reale libertăți de a alege.”, mai spune curajoasa doctoriță, căreia îi mulțumim pentru fresca exactă oferită publicului larg care mai are urechi să audă și ochi să vadă.Cu acordul doamnei Dr. Oana Mihaela Secară, ActiveNews publică integral documentul transmis de aceasta Colegiului Medicilor Bacău, pe care îl considerăm extrem de folositor pentru întreaga opinie publică din România. (V.R.)

  CĂTRE: COLEGIUL MEDICILOR BACĂU  

  Având în vedere sesizarea făcută de către Instituția Prefectului – Bacău, la Colegiul Medicilor Bacău, cu privire la opiniile  medicale enunțate de către subsemnata (evident, cu prezumția că trăim într-o societate care promovează libera exprimare), sesizare în urma căreia am acceptat invitația reprezentantilor CMR în teritoriu (în data de 06.10.2021) la discuții pe aceste teme, vă aduc la cunoștință următoarele aspecte:

  1. Toate afirmațiile pe care le-am făcut și le fac sunt bazate strict pe ceea ce se desprinde din activitatea directă cu pacienții COVID, în spital (informațiile sunt susținute și de studii și informări efectuate de alte structuri oficiale internaționale abilitate).

  2. Anchetele epidemiologice pe care le efectuez prin fișa postului, mă pun în legătură atât cu pacienți COVID din rândul personalului, cu pacienții care se internează în spital, cât și cu familiile lor și  cu alte persoane care au avut un contact direct sau un presupus contact direct cu pacienții. Aceste anchete, dar și anamneza făcută multor pacienți, cu minuțiozitate, au condus la foarte multe din concluziile mele, într-un timp relativ scurt de la debutul crizei sanitare.

  3. Aceste concluzii au dus la afirmații care s-au adeverit în timp, chiar dacă la data la care au fost emise existau voci care contraziceau aceste aserțiuni.  Integral pe Active News


  Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook.

  Faci un comentariu sau dai un răspuns?