Primul deces după a treia doză de vaccin! O asistentă medicală de 50 de ani din Suceava a murit la patru zile după injectarea cu doza 3. Oficial, de Covid. VIDEO

Foto ilustrativă: RO-Vaccinare / Active News

 • MAGAZIN CRITIC se confruntă cu cenzura pe rețele de socializare și pe internet. Intrați direct pe site pentru a vă informa, abonați-vă și contactați-ne: aici 
 • O suceveancă în vârstă de 50 de ani, asistentă medicală, vaccinată cu 3 doze de ser Covid, a murit, miercuri seara, la doar 4 zile după ultima injecție. Autoritățile susțin că a murit „de Covid”. Încă o dată, „eficiența” și „siguranța” vaccinurilor și-au spus cuvântul, informează Active News.

  Potrivit Monitorului de Suceava, femeia fusese vaccinată cu doza a treia de ser Covid în data de 3 octombrie și, potrivit DSP-ului Suceava, ar fi avut comorbidități precum obezitatea și diabetul zaharat. Cum se află despre asemenea comorbidități numai după vaccinare, când în mod normal ar trebui luate în seamă înainte de vaccinare, rămâne un mister al DSP-ului, ținut în secret la nivel național. Ne amintim că în cazul lui Bogdan Daniel Berki, un tânăr decedat după vaccin la Hunedoara, DSP-ul local a invocat tot o obezitate.

  Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, dr. Dan Teodorovici, a declarat, joi, ca femeia a spus, la internare, că a doua zi după vaccinare, deci pe 4 octombrie, a avut contact cu o persoană pozitivă și apoi s-a simțit rău, scrie aceiași sursă. 

  Pe 5 octombrie s-a prezentat la spital și a fost internată, având deja saturație de oxigen sub 50 la sută. Femeia a declarat, de asemenea, că la momentul vaccinării era asimptomatică.

  La internare a primit imediat oxigen, dar starea ei s-a agravat și miercuri, pe 6 octombrie, a fost transferată în UPU pentru a fi ventilată non invaziv. Starea i s-a agravat și a trebuit să fie intubată, transmite sursa citată. 
  Miercuri după-amiază s-a eliberat un pat la ATI și a fost transferată în ATI, dar, din păcate, spre seară a murit. Integral pe: Active News.


  Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook

  Faci un comentariu sau dai un răspuns?