Până unde poate să meargă impertinența asasinilor națiunii române! Klaus Iohannis pune pe același plan scepticismul față de vaccinarea Covid cu Holocaustul!

Foto: petitieonline.com

Președintele României, Klaus Iohannis, a asemuit victimele holocaustului cu victimele celor care se îndoiesc de eficiența vaccinării anti-covid, afirmând că foarte mulți dintre aceștia „sunt victimele unor fanatici conspiraționiști și populiști cinici care propagă idei toxice împotriva vaccinării, ceea ce reprezintă un atac direct împotriva umanității”, informează R3Media.

Într-un mesaj adresat cu ocazia Zilei Comemorării Victimelor Holocaustului, Iohannis a făcut apel la toți actorii politici ”responsabili” să acționeze hotărât împotriva oricăror încercări de dezbinare, să se implice direct și concret în direcția promovării valorilor toleranței.

„Sute de oameni mor în fiecare zi și alții agonizează în saloanele de terapie intensivă din cauza infectării cu acest virus teribil cu care ne confruntăm. Foarte mulți sunt victimele unor fanatici conspiraționiști și populiști cinici care propagă idei toxice împotriva vaccinării, ceea ce reprezintă un atac direct împotriva umanității”.

„Lecția dură a Holocaustului trebuie să funcționeze ca un far care să ne ghideze pe drumul nostru european, iar pe puținii supraviețuitori pe care timpul ni-i îngăduie trebuie să îi prețuim și onorăm. Crimele trebuie cunoscute, criminalii trebuie expuși oprobiului public, memoria victimelor trebuie păstrată, iar pe supraviețuitorii și urmașii acestora trebuie să îi sprijinim. Este necesar să ne asumăm în mod onest trecutul traumatic și să vorbim deschis tinerelor generații despre Holocaust. Numai în acest fel vom putea lupta împotriva încercărilor de falsificare a istoriei, tentativelor din ce în ce mai dese de reabilitare a criminalilor și negare a suferințelor victimelor inocente”, a transmis Iohannis în mesajul său citat de Administrația Prezidențială.

Șeful statului a mai spus că, din păcate, situația pandemică a favorizat manifestările de ură, indiferență, intoleranță, antisemitism și xenofobie.

„În acest context, comunicarea în mediul on-line a devenit cel mai important și răspândit instrument, un mediu în care dezinformările, discursul plin de ură și știrile false s-au propagat foarte ușor și au alimentat sentimente de neîncredere și nesiguranță. Sute de oameni mor în fiecare zi și alții agonizează în saloanele de terapie intensivă din cauza infectării cu acest virus teribil cu care ne confruntăm. Foarte mulți sunt victimele unor fanatici conspiraționiști și populiști cinici care propagă idei toxice împotriva vaccinării, ceea ce reprezintă un atac direct împotriva umanității. Să nu rămânem indiferenți în fața acestui avânt care riscă să macine fundamentul democrației noastre. Astfel de manifestări sunt absolut intolerabile”, se mai arată în mesajul președintelui, transmis de R3Media.

Domnul acesta a dat într-o impertinență ieșită din comun. Uită să spună, în schimb, că cei mai mulți dintre vaccinați sunt victimele unei propagande agresive a mass-mediei plătită degeaba și a unui șantaj din partea angajaților din domeniul public și privat. De asemenea, se pare că nu este bine informat în privința cauzelor reale a celor decedați de “Covid” și aruncă vina pe “conspiraționiști”. Domnule, “președinte”, coborâți din lumea în care trăiți și veniți printre oameni să vedeți realitățile “lumii de jos”. Deschideți ochii cât mai e timp, căci cu opulența și politicile anti-naționale pe care le afișați, veți distruge și cea mai rămas din pământul ăsta “pârjolit” de oligarhii lumii.

AJUNGE! LĂSAȚI ȚARA ÎN SEAMA ROMÂNILOR!


Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook

Lasă un răspuns