Declarație halucinantă a lui R. Arafat! INTERZICEREA LIBERTĂȚII DE EXPRIMARE a ROMÂNILOR sceptici în privința „vaccinării!

Foto: g4media.ro

Declarație halucinantă a lui R. Arafat! Acesta a afirmat, sâmbătă, că trebuie oprit microfonul celor care încurajează oamenii să nu se vaccineze, pentru DIGI Tv. Și ca să fiu puțin ironic, aș întreba: Cine vă recomandă? Cine sunteți de hotărâți dacă vrem sau nu să fim infectați cu COVID/DELTA? MAESTRE, de instinctul de conservare(supravețuire) ați învățat la medicină? Acolo ați înțeles că unii vor vaccin pentru că au impresia că îi protejează, iar alții nu, pentru că instinctual consideră că le afectează sănătatea sau viceversa? Deja mă îndoiesc de profesionalismul dumneavoastră! Un ultim sfat, fiți demn și DEMISIONAȚI! Ați întinat orice mare realizare de până acum! În contextul crizei mondiale, ați dovedit public că aveți caracter FUNDAMENTALIST și ANTI-NAȚIONAL! PLECAȚI ȘI LĂSAȚI-NE ÎN “PROSTIA NOASTRĂ”!

Iată declarația:

„Să ne concentrăm pe a informa corect populația. Eu, cu tot dreptul de libera exprimare, aș tăia microfonul la toți (tuturor -n.red) care vin şi dezinformează şi spun oamenilor să nu se vaccineze, pur şi simplu. Şi i-aş lăsa pe oamenii care se pricep la acest domeniu să explice de ce trebuie să se vaccineze.Am trecut printr-o perioadă grea, printr-o perioadă de dezinformări, de toate posibilităţile prin care să convingem oamenii să nu respecte, să nu aibă încredere în ce spun autorităţile”.


Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook

Lasă un răspuns