„Efecte adverse IMAGINARE”: Caporalul Sorin Ștefănescu din Craiova, parapareză ataxică și status post mielită toracală după doza a II-a

Caporalul Sorin Ștefănescu, de la Brigada Multinațională Craiova, angajat în Armată din 1996, a suferit efecte adverse grave după injectarea cu a doua doză din vaccinul Pfizer.

Diagnosticele, consemnate în biletul de ieșire din spital de către medicii de la Spitalul Militar Craiova, sunt dure: parapareză ataxică și status post mielită toracală.

Medicii de la Spitalul Militar Craiova au consemnat în biletul de ieșire că este vorba despre reacții post-vaccinare anti-Covid, scrie ziarul Național.

Caporalul povestește că s-a vaccinat pentru că s-au făcut presiuni asupra sa din partea superiorilor.

„M-am vaccinat pe 30 aprilie cu prima doză de Pfizer, iar cu a doua doză, pe 21 mai. La prima doză nu am avut nicio reacție adversă, însă după a doua doză, pe care am făcut-o la 10 dimineața, seara, după ora 21, stând la masă, am simțit că nu mai pot să respir, mă strângea ceva în piept. M-am dus în pat să mă întind puțin și m-a luat un tremurat fantastic, nu mai puteam nici să vorbesc. Timp de aproape o jumătate de oră am trepidat efectiv. Băiatul meu a vrut să dea telefon la Salvare, dar i-am făcut semn să nu facă asta. La un moment dat m-am liniștit și, când m-am dat jos din pat, nu mai aveam stabilitate, aveam picioarele amorțite. Și așa am rămas și în prezent, nu am stabilitate, merg în cârje. În tălpi simt de parcă aș călca pe pioneze”, ne spune caporalul Sorin Ștefănescu. (…) – integral pe R3Media.


Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook

Author: Departament corespondenti

Pentru toți corespondenții noștri / Contact: contact@magazincritic.ro

Lasă un răspuns