Marinela Strîmbulescu: Antreprenoriatul feminin în Gorj, o provocare | OFA UGIR

Antreprenoriatul feminin este provocarea secolului XXI. Actualul mediu de bussines din România nu mai poate fi conceput fără componenta feminină și dezvoltarea inițiativelor în afaceri.Organizația Femeilor Antreprenor OFA UGIR este o nouă treaptă pe care pășesc cu încredere. Gorjul are nevoie de această componentă în afaceri și un mediu activ, cu implicarea antreprenoriatului feminin. Avem soluțiile! Vă aștept alături de o echipă puternică să reconstruim mediul de afaceri din Gorj!

Organizația Femeilor Antreprenor OFA UGIR Gorj oferă șansa femeilor interesate să activeze în viața economică, prin încurajarea, promovarea şi punerea în practică a principiului egalităţii de şanse, să devină vizibile și active! Pentru înscrieri, vă așteptăm în fiecare zi de luni, în str. Victoriei nr. 98 (Clădire Nordex), între orele 16:00-18:00! Am convingerea că împreună vom construi lucruri durabile și cu impact în economia Gorjului!

Lucrăm în aceste zile la o serie de proiecte care pot face diferența pentru gorjeni. Avem nevoie de o nouă agendă economică alături de femei antreprenor curajoase și consecvente!

Organizația Femeilor Antreprenor OFA UGIR Gorj.

De ce antreprenoriat FEMININ?

Românii vor o ţară modernă, prosperă şi mai sigură, care oferă cetăţenilor săi toate condiţiile necesare pentru a duce un trai mai bun, în deplină siguranţă şi care îşi protejează identitatea, valorile, patrimoniul şi resursele, precum şi parametrii statului de drept. Avem un potential uriaș în zona antreprenoriatului de gen feminin, exista aptitudini, creativitate, știintă, determinare și cu toate astea nu există o comunitate de business unită, cu o voce puternică și unitară în mediul antreprenorial feminin din țara noastră.

Trebuie să eliminăm barierele între bărbați și femei și să încercăm să trăim într-o lume cordială, plină de oportunități pentru toți. În acest context, OFA UGIR își propune să fie vocea unitară la nivel național cu scopul de a sprijini femeile din mediul de business românesc cu reprezentare în toate cele 42 de județe din țară.

Marinela Strîmbulescu,

Președinte OFA UGIR Gorj


Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook

Lasă un răspuns