Fiți alături de noi în campania „Spune-mi o poveste de Crăciun”!

trei sfinti romani

sursa: SOPS

Dragi prieteni ai proiectului „Spune-mi o poveste pentru suflet”,

Pentru mine, anul acesta a însemnat  „împrietenirea” cu trei sfinți români: Ioan Casian, Dionisie Exiguul și Ioan Iacob Hozevitul, despre care am scris cartea Călătorește cu trei sfinți români, o carte pentru copii (dar nu numai pentru ei). 

Știu, copiii sunt atrași de poveștile cu supereroi. Dar eu cred că viețile sfinților povestite pe înțelesul lor sunt lecturi formatoare, oferind serioase teme de reflecție. Citiți AICI mai multe despre volum. (…)

Ca orice autor, îmi doresc ca noua mea carte să ajungă la cât mai mulți cititori. De aceea, eu și echipa Spune-mi o poveste pentru suflet am inițiat campania de strângere de fonduri „Spune-mi o poveste de Crăciun! 3 povestiri, pentru 30 de comunități”

Vrem să achiziționăm – la preț de tipar (17lei/ exemplar) – 1000 de exemplare din cartea „Călătorește cu trei sfinți români”.

O parte vor ajunge la copiii din 30 de comunități din țară și din diaspora, comunități care vor organiza câte un atelier „Spune-mi o poveste pentru suflet” cu câte o povestire din volum. 

Dacă doriți să aduceți în comunitatea dvs. cartea „Călătorește cu trei sfinți români”, vă rugăm să ne dați de știre. 

Alte cărți vor fi folosite în activitățile Asociației „Spune-mi o poveste pentru suflet” (ateliere de lectură, concursuri), fiind distribuite GRATUIT.

Vă rog să sprijiniți inițiativa noastră, dând de știre și altora că această carte și această campanie există! Orice share și orice ajutor CHIAR contează. 

Campania se desfășoară AICI.

Vă mulțumesc!

Cu multă recunoștință,

Ioana Revnic,

coordonatoarea proiectului „Spune-mi o poveste pentru suflet”

Aflați mai multe despre mine din ACEST articol.

Donații se pot face și în Contul: RO65BTRLRONCRT0624723301, deschis la  Banca Transilvania – Bucureștii Noi

C.I.F 44531306

Aflați mai multe despre proiectul SOPS 


Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook

Lasă un răspuns