Va merge Klaus Iohannis de Ziua Națională la Alba Iulia? Aproape jumătate de MILION de cetățeni au semnat pentru demiterea președintelui la inițiativa AUR!

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) îl invită pe Klaus Iohannis la Alba Iulia, la evenimentele dedicate Zilei Naționale a României, pentru a constata la fața locului cât de dorit mai este de români în funcția prezidențială, informează un comunicat de presă, transmis de R3Media.

„Dacă vrea să fie președintele tuturor românilor, și nu doar al PNL, Klaus Iohannis este așteptat pe 1 decembrie, la ora 08:00, în fața gării din Alba Iulia, la marșul studenților basarabeni, sau oricând îi va permite programul liber între două partide de golf, pentru a marca Ziua Națională. Acesta va fi și un bun prilej să vadă cât de popular mai este printre români”, a declarat deputatul George Simion, co-președinte AUR.

„Îl invităm pe președintele <<statului eșuat>> să vină în fața românilor și să participe alături de ei la evenimentele prilejuite de Ziua Națională. Cu această ocazie, poate va explica mai bine la ce anume s-a referit atunci când a declarat că statul a eșuat și cum ar vedea el renăscând din propria cenușă o țară al cărei lider a pus un asemenea diagnostic. De asemenea, suntem convinși că românii vor ști să aprecieze intimidările, amenințările și constrângerile la care au fost supuși în ultima vreme și că îi vor mulțumi pe măsură”, a subliniat senatorul Claudiu Târziu, co-președinte AUR.

Programul manifestațiilor de la Alba Iulia începe la ora 08:00 cu tradiționalul marș al studenților basarabeni care vor unirea cu România. Peste 3000 de participanți și-au anunțat participarea la eveniment.

În acest timp, pe siteul Jos Iohannis s-au strâns peste 430.000 de semnături ale cetățenilor pentru demiterea președintelui, informează R3Media.


Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un like și să distribuiți pagina de Facebook

Lasă un răspuns